Skip navigation

Selvbetjening for Affald, klima og natur

Påskens tømmedage 2017

24.03.2017 /

Påskens helligdage betyder, at der er ændringer i skraldemandens køreplan. Se i skemaet, hvornår du får tømt skraldespand i Påsken. Husk, du kan tilmelde dig SMS advisering, så skriver vi, dagen før vi kommer.

OBS: Tømmekalenderen tager automatisk hensyn til ændringerne, så hvis du har printet en kalender for hele året, behøver du ikke at foretage dig noget - så passer kalenderen nemlig fortsat.

17.03.2017 / Der er forår i luften, og derfor er kompost-læssemaskinen på Vejle Genbrugsplads nu åben. Så kig forbi, hvis du mangler lidt vitaminer til din have.

nyheder Affald, klima og natur

Skyttehushaven

13.12.2016 / Ultimo oktober gav A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til Almene Formål 25 millioner kroner til en revitalisering af den traditionsrige Skyttehushave i Vejle. Nu er de indledende arbejder med bl.a. valg af rådgiver på plads, og Vejle Kommune inviterer i sensommeren borgerne med i processen. Valget af rådgiver faldt på de danske landskabsarkitekter SLA A/S, der er et internationalt anerkendt byudviklings- og rådgivningsfirma.

AffaldGenbrug tager socialt ansvar ved at adoptere skoleklasse fra Petersmindeskolen

11.11.2016 /

Via virksomhedsbesøg får eleverne indsigt i arbejdslivet og får større inspiration til at tage en uddannelse. AffaldGenbrug er glade for det tættere partnerskab, da det øger medarbejdertilfredsheden at inspirere både børn og unge.

Fokus på klima og CO2

Klima og vand
I Vejle Kommune er der fokus på energiforbruget og CO2-udledningen. Læs mere om vores visioner og strategier under

Klima, energi og CO2

Borgermøde om klimatilpasning

Peter Tanev, TV2 Vejret

4. marts 2014 holdt Vejle Kommune borgermøde om klimatilpasning. De mere end 130 deltagere spurgte lystigt ind til fremtidens vejr i Vejle.

Læs hele reportagen fra borgermødet