Skip navigation

Natur- og friluftsprojekter

Vejles smukke natur giver os gode oplevelser og livskvalitet. Derfor arbejder Vejle Kommune aktivt med at udvide mulighederne for oplevelser og aktiviteter i naturen, samtidig med at vi beskytter og udvikler natur- og miljøværdierne.

Kongens Kær 2009
Mere natur i Vejle Kommune
Naturen, vandløbene, ådalen og fjorden er Vejle Kommunes kronjuveler. Det skal vi passe på og forbedre, så det ikke mister sin værdi. Samtidig skal vi også nyde og gå på opdagelse i de mange gode oplevelser, der ligger derude.
Derfor arbejder Vejle Kommune aktivt med at forbedre og udvikle natur- og miljøværdierne, ligesom vi udvider og udbygger mulighederne for oplevelser og aktiviteter i naturen.

Vi vil have borgerne med
Kommunen ønsker, at borgerne er med til at forbedre naturværdierne og udvikle de rekreative muligheder, og vi vil gerne samarbejde med borgerne om det. Her på siden kan du finde informationer om hvad du selv kan gøre, og hvad kommunen arbejder med og kan hjælpe med.

Tilskud til naturprojekter
Du har mulighed for at søge tilskud til forskellige former for projekter, som forbedrer og udvikle natur- og miljøværdierne. Læs mere om tilskud til naturprojekter.

Vejle Kommunes vand-, natur- og friluftsprojekter
Her på siden finder du nyheder om de projekter, Vejle Kommune arbejder med netop nu, og information om de allerede udførte projekter. Læs mere om kommunens igangværende naturprojekter via undersiderne i venstremargen.

Kontakt
Hvis du vil tale med en af kommunens medarbejdere, som arbejder med naturprojekter, er du velkommen til at kontakte os. Se oversigt over projektmedarbejdere.

Denne side er sidst opdateret: 17.06.2015