Skip navigation

Tilflytter?

Hvis du vil Vejle, får du et af Danmarks dejligste steder at bo, og et fritidsliv fuldt af muligheder. Du er midt i et af de smukkeste oplevelsesuniverser i landet, og med fremragende muligheder for mobilitet til lands, til vands og i luften.

  welcometovejle

  Boliger med udsigt og til enhver lejlighed

  Uanset om du er til storbystemning eller landlig idyl finder du det hos os. Vi har boliger til enhver smag og ethvert behov.

  Vejskilt

  Få minutter fra den store verden

  Vejle er omgivet af motorveje, og det er hurtigt og let at komme til og fra Vejle. Der er adgang til 500.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Alene i Vejle Kommune er der 50.000 arbejdspladser.

  Vejle er også nabo til Billund Lufthavn, Danmarks næststørste lufthavn med faste forbindelser til alle de europæiske lufthavne. Hamborg er kun 2,5 time væk. Og vores hovedstad kan nås på  to timer med lyntoget.

   

  Billeder Dagplejen

  Plads til alle børn

  Vejle Kommune tiltrækker masser af børnefamilier. Derfor arbejder vi hele tiden på, at skabe de bedste rammer og muligheder for vores børn og unge. Hos os finder du fleksible børnepasningsmuligheder, pasningsgaranti, en innovativ folkeskole og masser af muligheder for videre uddannelse.

   

  Højrebokse til Oplev.vejle.dk

  Tonsvis af oplevelser og events for alle aldre

  I Vejle og omegn har vi events og aktiviteter for enhver smag og alle aldre. Derfor har vi samlet dem alle på www.oplev.vejle.dk. Her findes oplysninger om alt lige fra musik til idrætshaller, fra skove til strande og fra teater til koncerter. Du kan også finde oplysninger om kommunens over 1000 foreninger. Kun fantasien sætter grænser.

  160607_rabat

   

  Rabat til tilflyttere

  Omkring tre uger efter, du er flyttet hertil, får du et velkomstbrev inklusiv rabatkuponer til forskellige oplevelser. Du kan læse om disse på Velkommen til Vejle.

  Gågade Vejle Kommune

  Mere city og meget mere shopping

  Vejle er Danmarks 5. største shoppingby med en af Danmarks flotteste gågader. Og i modsætning til mange andre byer, har vi valgt at lægge indkøbscentrene inde i midtbyen - et i hver ende af gågaden. I Vejle lægger vi vægt på gode byrum med attraktive butikker, interessant arkitektur, spændende kunst og masser af oplevelser.

   

   

  Jellingstenene 2012

  Kulturarv i verdensklasse

  Her blev Danmark født!
  Jelling-monumenterne med de to store høje, runestenene, kirken, verdens største skibssætning
  og et imponerende palisadehegn er blandt verdens mest betydningsfulde monumenter og med på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.Her grundlagde Gorm den Gamle det danske monarki – med lige linje til Dronning Margrethe II.

  Find mere information på www.jelling.dk

  Denne side er sidst opdateret: 14.02.2017