Skip navigation

Trafiksikkerhed

I Vejle er vi gode til trafiksikkerhed, og vi vil være endnu bedre. Læs mere på disse sider om, hvad vi gør og hvordan vi gør det.

 

I Vejle Kommune har arbejdet med at forbedre trafiksikkerheden resulteret i et markant fald i antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Den skyldes en høj prioritering af trafikanternes sikkerhed og mange gode og vellykkede tiltag.

Selvom udviklingen er positiv og tusindvis af trafikanter hver dag færdes sikkert i bil, på cykel og til fods i Vejle Kommune, er der behov for et forsat arbejde med trafiksikkerhed, der også tager højde for et stigende behov for transport.

I perioden 2008–2012 er der registreret 995 trafikuheld på Vejle Kommunes veje med 25 dræbte og 344 tilskadekomne. Tallet er faldende i perioden, men der er stadig for mange som kommer til skade i trafikken.

Trafikuheld medfører sorg og smerte hos de mennesker, som uheldene berører. De medfører samtidig store udgifter både lokalt og for samfundet som helhed. Målsætningen frem til 2020 er derfor, at den positive udvikling skal fortsætte ved, at antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken halveres fra 69 i 2010 til under 35 i 2020.

Denne side er sidst opdateret: 09.03.2015

Sikker Trafik

Sikker Trafik webbanner
Vejle Kommune støtter Rådet for Sikker Trafik

Trafiksikkerhedsplan

Giv os besked

Trafiksikkerhed - Spot på

Oplever du problemer med trafiksikkerheden i Vejle Kommune? Har du ønsker til forbedringer?

Fortæl os hvor og hvordan.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål om trafiksikkerhed i Vejle Kommune. Send os en mail: 

Kontaktperson

Camilla Mølgaard