Skip navigation

Politiskole i Vejle

Forligspartierne har besluttet at placere den nye Politiskole i Vestdanmark i Vejle. Politiskolen skal flytte ind i den tidligere Sygeplejeskole, der ligger lige ud til E45.

Vejle har både de ideelle bygninger til undervisningslokaler, plads til at nybygge alle de specialiserede faciliteter og den ideelle placering - lige ud til motorvejen og midt i Danmark.

Det betyder, at det bliver let at tiltrække studerende fra hele Jylland og Fyn. Og så har Vejle et rigtig godt studiemiljø, som de nye politistuderende bliver en vigtig del af. Vejle er en stor studieby med bl.a. en række mellemlange videregående uddannelser som sygeplejerske, socialrådgiver og lærer.

Rigspolitiet bruger allerede i dag i stort omfang Vejle, bl.a. Sygeplejeskolen, til efteruddannelsesaktiviteter m.v. i tæt samarbejde med hotellerne. Vejle Idrætshøjskole har også et tæt samarbejde med Politiskolen i Brøndby og Vejle Politi om et forløb, som forbereder områdets unge på optagelsesprøven til Politiskolen.

Denne side er sidst opdateret: 27.02.2017

Politiskole i Vejle

Det var en glad borgmester, der i eftermiddag modtog beskeden om, at forligspartierne har besluttet at placere den nye Politiskole i Vestdanmark i Vejle. 

Se lynhurtig rundvisning i den nye politiskole på vores facebookside