Skip navigation

nyheder Politik og Dialog

20.02.2017 /

På dagsordenen er bl.a. en række lokalplaner, supercykelsti og placering af ny svømmehal. Mødet foregår på Det Gamle Rådhus, Rådhustorvet i Vejle, og begynder kl. 16.30 med spørgetid.

Politiskole

24.01.2017 / Det var en glad borgmester, der i eftermiddag modtog beskeden om, at forligspartierne har besluttet at placere den nye Politiskole i Vestdanmark i Vejle. Politiskolen skal flytte ind i den tidligere Sygeplejeskole, der ligger lige ud til den sydlige tilkørsel til E45.

23.01.2017 /

På dagsordenen er bl.a. valg af borgmester, høringssvar vedr. bane over Vejle Fjord, sundhedspolitik, uddannelsesstrategi og Bredsten-Gadbjerg som overbygningsskole for Skibet Skole. Mødet foregår på Vejle Rådhus, Torvet i Vejle, og begynder kl. 16.30 med spørgetid.

21.01.2017 / Vejle har både de ideelle bygninger til undervisningslokaler, plads til at nybygge alle de specialiserede faciliteter og den ideelle beliggenhed - lige ud til motorvejen og midt i Danmark. Og Politiet kan komme i gang med at uddanne flere betjente i 2018.

18.01.2017 / Vejle Kommunes borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V) har meddelt, at han stopper som borgmester allerede 1. marts. Efter næsten 24 år i politik besluttede han allerede sidste år, at han ikke genopstiller ved valget til byrådet i november. Nu ønsker han at give sin efterfølger mulighed for en glidende overgang.

04.11.2016 / Vejle har både bygningerne og beliggenheden til at kunne rumme den nye politiskole og centret for efter- og videreuddannelse – og Rigspolitiet kan vælge både at leje, eje og bygge – lige ud til motorvejen og midt i Danmark. Borgmester ærgerlig over udsættelsen.

bliv hørt

 

Høringer, planer og politikker

Byudvikling og projekter

olafur eliassons byggeri

www.plan.vejle.dk kan du læse mere om byudvikling og projekter i Vejle Kommune.

Du kan også finde kort, online kommuneplan m.m.