Nu udbydes de sidste grunde i den eksisterende udstykning i Gadbjerg på Sejershaven.

Gadbjerg er en hyggelig by, der rummer både børnehave og skole. På en halv times kørsel i bil kan du nå Vejle, Billund eller Brande. Når du bor i Gadbjerg, har du ikke langt til seværdigheder som Givskud Zoo eller Legoland i Billund.

Gadbjerg er en by, der ønsker at gro, og byen lever op til det lokale slagord ”Hatten lidt på skrå – Gadbjerg går aldrig i stå” – se bare byporten ved indkørslen til Gadbjerg.
Du kan læse meget mere om byen på Gadbjergs egen hjemmeside her.

Man kan ikke reservere grunde.

Klik på de enkelte grunde for at se mindstepriser.

Obs: Grund nr. 30, 32 og 34 er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold, og der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter. Varmeforsyningen er naturgas. Tilslutningspligten til kollektiv varmeforsyning i form af naturgas er bortfaldet 1. juli 2022, og der er mulighed for at vælge individuel varmeforsyning. Udgiften hertil er Vejle Kommune uvedkommende. Vedrørende mulighed for tilslutning til fjernvarme skal Give Fjernvarmeværk kontaktes. Udgiften hertil er Vejle Kommune uvedkommende.

Vejle Kommune skal præcisere, at I som købere ikke må disponere hverken faktisk eller retligt over grunden forud for overtagelsesdatoen. Det betyder, at der eksempelvis ikke må foretages jordarbejder – herunder
jordbundsprøver – på grunden, førend købers overtagelsesdato er indtrådt og hele købesummen er betalt.

Klik i kortet og læs mere om grundene nedenfor:

Sidst opdateret: