Skip navigation

Mikropol - erhvervsnyheder

Mikropol leverer erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune. Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Det nye Mikropol
Mikropol udkom i nogle år som et magasin. Nu udkommer Mikropol som et nyhedsbrev, som alle kan abonnere på. De gode historier kan samtidig læses på nyhedssitet www.mikropol.dk. Med det nye Mikropol gør vi det let at følge med i nyhedsstrømmen, og du vælger selv de nyheder, du ønsker at abonnere på. 

Mikropol skal være relevant, aktuelt, dynamisk og imødekomme læsernes behov for historier i takt med, at de opstår.

Den gode historie om Vejle som vækstområde
Med Mikropol samler vi kræfterne i vores kommunikation om erhverv og vækst. Mikropol er en fælles platform, hvor vi på tværs deler nyheder, viden og den gode historie. Formålet med Mikropol er at fortælle historien om Vejle-området som et stærkt og attraktivt erhvervsområde - inden for bosætning, uddannelse og tiltrækning af nye virksomheder og kvalificeret arbejdskraft.

Bag Mikropol
Kræfterne bag magasinet er både erhvervslivet og dets netværk, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune. Sammen har vi et ønske om at dele kommunens erhvervs-succeser, nyheder og spændende historier, som forhåbentlig også vækker interesse på landsplan. Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Denne side er sidst opdateret: 13.07.2016

Det nye www.mikropol.dk

Mikropol

Mikropol Maj 2014

Forside Mikropol maj

Mikropol November 2013

Forside Mikropol november 2013

Mikropol Maj 2013

Forside Mikropol 2013

Mikropol Oktober 2012

Forside Mikropol 2012