Skip navigation

nyheder Politik og Dialog

21.03.2017 / Med projektet ”Måltider der styrker” vil Vejle Kommune skabe bedre rammer for ældre og sårbare borgeres sundhed. Det skal ske gennem bedre mad, bedre rammer for måltider og ved at inddrage og samarbejde med lokale mad- og fødevareleverandører.

Emma Winther

21.03.2017 / Centerleder Emma Winther fra Plejecenter Kastaniehaven i Vejle Kommune er med i regeringens nye ledelseskommission, som skal skabe bedre ledelse i den offentlige sektor. Onsdag den 22. marts får hun besøg af Innovationsminister Sophie Løhde.

Emma Winther

15.03.2017 / I dag præsenterede Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, den ledelseskommission, som skal komme med anbefalinger til at styrke den offentlige ledelse. Kommissionen består af 10 personer, bl.a. Emma Winther, centerleder på Plejecenter Kastaniehaven i Vejle Kommune.

borgmesteroverdragelse - nærbillede. Nils Rosenvold

28.02.2017 / Vejle Kommunes borgmester hedder nu Jens Ejner Christensen (V). Han overtog tirsdag aften borgmesterkæden efter Arne Sigtenbjerggaard (V), der har haft posten siden 2010.

Politiskole

24.01.2017 / Det var en glad borgmester, der i eftermiddag modtog beskeden om, at forligspartierne har besluttet at placere den nye Politiskole i Vestdanmark i Vejle. Politiskolen skal flytte ind i den tidligere Sygeplejeskole, der ligger lige ud til den sydlige tilkørsel til E45.

23.01.2017 /

På dagsordenen er bl.a. valg af borgmester, høringssvar vedr. bane over Vejle Fjord, sundhedspolitik, uddannelsesstrategi og Bredsten-Gadbjerg som overbygningsskole for Skibet Skole. Mødet foregår på Vejle Rådhus, Torvet i Vejle, og begynder kl. 16.30 med spørgetid.

bliv hørt

 

Høringer, planer og politikker

Byudvikling og projekter

olafur eliassons byggeri

www.plan.vejle.dk kan du læse mere om byudvikling og projekter i Vejle Kommune.

Du kan også finde kort, online kommuneplan m.m.