Vi ejer alle naturbyen. Og vi kan alle bidrage til at udvikler naturbyen og skabe et endnu mere fantastisk område – fuld af vild og aktiv natur og fællesskab. Med byvision naturbyen har vi en fælles retning - og DU kan være med til at realisere visionen!

Tak for stor opbakning til de fem borgerprojekter

Projekterne er foreslået og gennemføres af aktive borgere som deres bidrage til at udvikle Naturbyen - en byklynge ved Vejle Fjord. 

Resultatet af afstemningen forelægges efter planen Teknisk Udvalg på først kommende møde efter sommerferien. Herefter får projekterne endelig besked. God sommer.

Projekttitel Stemmer (763 stemmer afgivet af 532 deltagere) Indstillet beløb i kroner fra "Løvens hule" (lokalråd, handels- og erhvervsforening, Teknik & Miljø rep.
Kong Hans klippen - Stedet for de spirende klatrere 218 150.000
Mere af det som skaber glæder - Kirkeskoven 175 150.000
Madpakkeplads - Gårslev Transformatortårn 161 30.000
Gennem viden og formidling skaber vi sammen Naturbyen 111 150.000
Storytelling - en udbredelse af lokalhistorie og lokal information on-demand og on-location 98 30.000
Graf stemmefordeling projekter Naturbyen
Stemmefordeling pr projekt

Om mulighed for at give projekterne opbakning.

Fra den 16. til den 28. juni kunne borgerne støtte op om et eller flere borgerprojekter, udpeget i Løvens hule som de bedste bidrag til at udvikle Naturbyen - en byklynge ved Vejle Fjord. Resultatet forelægges efter planen Teknisk Udvalg på først kommende møde efter sommerferien. Herefter får projekterne endelig besked.

"Løverne" i Løvens hule bestod af en rep. fra Teknik & Miljø, lokalrådene Andkær, Brejning, Børkop, Gårslev og Smidstrup Skærup samt Handels- og erhvervsforeningen. De opfordrede borgerne i Naturbyen - en byklynge ved Vejle Fjord til at vise deres opbakning til de fem borgerprojekter.

543 har stemt ud af cirka 10.000 stemmeberettigede. Der er 17 ugyldige stemmer fra i alt 11 personer. De har opgivet adresse udenfor Naturbyen eller har ikke opgivet adresse (der kunne stemmes på flere projekter pr. person).

Der er givet direkte besked til projektholdere og alle som har afgivet stemme og opgivet korrekt mailadresse.

Læs om hvert projekt her på siden.

Faktaside om afstemningen nederst på siden.

Vær med til at skabe Naturbyen. Støt op om et eller flere af de fem borgerprojekter.

 • Mere af det der skaber glæde!  - Kirkeskoven

  Gauerslund Sogns menighedsråd har et stykke skov, som vi gerne vil åbne for alle i lokalområdet både enkeltpersoner, foreninger, skoler og institutioner... tryk her for at læse mere.

 • Kong Hans Klippen – stedet for de spirende klatrere

  Kong Hans Klippen er en vision om, at skabe en unik klatrelegeplads, der henvender sig til de unge. Legepladsen etableres på Skærup Lege- og Aktivitetspark og supplerer de allerede etablerede aktiviteter .. tryk her for at læse mere.

 • Med viden og formidling skaber vi sammen naturbyen

  Mange hænder kan i fællesskab løfte meget. Det gælder også i forhold til at gøre noget for naturen i vores lokalområde ... tryk her for at læse mere.

 • Story telling - en udbredelse af lokalhistorie og lokalinformation on-demand og on-location

  Er du nysgerrig efter at lære mere om dit lokalområde? Hvad er historien bag en markant bygning eller et område? Hvor fører stier hen og hvorfor? ... tryk her for at læse mere.

 • Madpakkeplads, Gårslev Transformertårn

  I Gårslev er vi så heldige at have et gammelt transformertårn stående på en meget central placering, nemlig lige midt på Skolebakken, med udsigt til skønne, grønne marker ...tryk her for at læse mere.

Nogle ideer til byvision for Børkop og omegn
Sidst opdateret: