Kong Hans Klippen er en vision om, at skabe en unik klatrelegeplads, der henvender sig til de unge. Legepladsen etableres på Skærup Lege- og Aktivitetspark og supplerer de allerede etablerede aktiviteter.

Klatring udfordrer hele kroppen på teknik, balance og smidighed og styrke samtidig med, at du udfordres mentalt på taktik, kreativitet, mod og beslutsomhed. Klatring fungerer på én gang som leg, motion, fysisk og mental træning.

Kong Hans Klippen skaber ligeledes en god platform for, at skabe et socialt liv iblandt de lokale unge. Her indbydes til, at de unge kan hænge ud sammen, imens de er i et sundt miljø med aktiviteter.

På Kong Hans Klippen vil vi desuden ligge vægt på en række åbent hus arrangementer, da dette giver et godt supplement til den improviserede klatreleg. Her vil kunne gives introduktion til lege og klatreteknikker, samt give bedre kendskab til Kong Hans Klippen i hele lokalsamfundet.

 

Budget

Ansøgt 200.000,- kr.                   

Indstillet fra løvens hule 150.000,- kr.

 

Tovholder

Thomas Seidelin Juul / Skærup Borgerforening

 

Hvornår og hvordan skal idéen gennemføres?

Idéen udføres delvist af frivilligt arbejde fra Skærup Borgerforening, hvor der etableres faldzone og fundament. Herefter opsætter det specialiserede firma Gubbies selve legepladsen, bistår med rådgivningen og sikrer den nødvendige godkendelse.

Der er pt. få måneders ventetid og projektet kan realiseres, så snart projektet er godkendt.

Billede af klatresten med greb
Kong Hans klippen.
Sidst opdateret: