Har du en mening om den ideelle placering af ladestandere til elbiler? Eller et forslag til udvikling af området omkring Vejle Fjord?

I Vejle er vi fælles om at skabe det gode liv. Derfor lytter vi og tager udgangspunkt i dine ønsker og perspektiver, når vi udvikler vores kommune.

Har du en god idé, eller en mening om et projekt, så er borgerlab.vejle.dk måske interessant for dig. Lige nu kan du f.eks. blande dig i udviklingen på områder som klima, kommunens lokalsamfund, placering af ladestandere til elbiler og projekter i Vejle Ådal og fjord.

Sådan fungerer BorgerLab

Borgerlab.vejle.dk er en hjemmeside, hvor du som borger kan gå i dialog med Vejle Kommune om forskellige aktuelle projekter. Du kan også læse andres input og feedback.

De aktive projekter inviterer til forskellige former for dialog, og mulighederne kan variere fra projekt til projekt. På nogle projekter kan du tilføje en idé, kommentere et forslag, stemme om og prioritere ideer. På andre projekter kan du deltage i undersøgelser.

Opret en profil og del dine ideer og kommentarer

Alle kan læse om projekterne på Borgerlab.vejle.dk. Hvis du vil tage aktivt del i dialogen, skal du oprette en brugerprofil. På den måde sikrer vi bl.a. at én person ikke stemmer flere gange.

Læs mere om betingelser for at være aktiv i BorgerLab:

 • Hvilke oplysninger kan folk se om mig?

  Dit navn, foto og de data som du selv har tilføjet en sådan, er synlige. Du kan altid ændre disse i dine indstillinger

 • Hvorfor kan jeg ikke sende mit input eller indsende en kommentar?

  Idéer, kommentarer og afstemninger er aktiveret på bestemte tidspunkter eller i bestemte faser af et projekt. I nogle tilfælde kan et projekt kun være åbent for bidrag fra en bestemt interessentgruppe.

  Hvis idéer/input er aktiveret for et projekt, vises en knap, der opfordrer dig til at indsende en idé. Alternativt kan du gennemse andre aktive projekter for at finde yderligere muligheder for engagement.

 • Hvordan redigerer eller sletter jeg mit bidrag?

  Hvis du har indsendt din idé eller input, men ønsker at redigere eller slette det, kan du finde denne mulighed ved at klikke på de tre små prikker øverst til højre i indlægget.

 • Gør platformen til et sikkert sted, hvor alle kan deltage

  Vores retningslinjer for platformen er til for at hjælpe med at sikre, at platformen er et sikkert sted, hvor alle kan deltage.

  Du bedes sikre, at dine indlæg er fri for:

  • Personlige angreb, fornærmelser, krænkende eller diskriminerende kommentarer
  • Anstødeligt sprog, herunder blasfemi
  • Markedsførings- eller reklamemateriale
  • Personlige oplysninger om andre personer
  • Ophavsretligt beskyttet materiale som f.eks. billeder

  Alle indlæg eller kommentarer, der ikke overholder disse retningslinjer, kan blive redigeret eller slettet eller i særlige tilfælde forhindres i at blive offentliggjort.

 • Hvordan rapporterer jeg et stødende indlæg?

  Klik på de tre små prikker øverst til højre på indlægget for at rapportere det.

  Angiv venligst grunden til, at du anmelder indholdet - dette vil sende en meddelelse om, at indlægget skal gennemgås.

 • Hvorfor har jeg problemer med at tilmelde mig eller logge ind?

  Hvis du ikke kan tilmelde dig, kan det skyldes, at du allerede har registreret dig med den samme e-mailadresse eller tidligere har modtaget en invitation til at tilmelde dig platformen.

  Hvis du får vist en meddelelse om, at din e-mailadresse er optaget af en igangværende invitation, skal du tjekke din e-mail og følge linket i invitationen for at registrere din konto.

  Hvis du ikke kan finde invitationen, kan du prøve at kigge i din spam-boks eller anmode om en ny invitation.

 • Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

  Du kan altid anmode om at få nulstillet din adgangskode fra log ind-siden. Hvis du nulstiller din adgangskode, sendes der et link til din e-mailadresse - følg instruktionerne for at ændre din adgangskode.

  Af sikkerhedsmæssige årsager er linket gyldigt i en time. Hvis linket er udløbet, kan du blot klikke på "Glemt adgangskode?" på log ind-siden igen for at generere et nyt nulstillingslink.

  Hvis du ikke har modtaget e-mailen, skal du kontrollere, at den ikke er i din spam folder, og at du sender linket til den samme e-mailadresse, som du har tilmeldt dig med.

 • Hvordan behandler I mine data?

  Læs vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om indsamling og brug af data. Kort sagt vil vi aldrig bruge dine data til reklamer, markedsføring eller andre former for spam.

 • Hvilke e-mails vil jeg modtage?

  Du kan modtage e-mails i forbindelse med din konto og din aktivitet på platformen, f.eks. når nogen reagerer på et af dine indlæg.

  Du kan styre, hvilke e-mails du modtager, i dine indstillinger.

  Der er et afsnit kaldet "Notifikationer", hvor du kan slå e-mail-meddelelser til og fra.

   

 • Hvordan sletter jeg min konto?

  I dine indstillinger er der mulighed for at slette din konto. Input, som du har postet, vil fortsat blive offentliggjort, men dit navn vil blive fjernet fra indlægget og erstattet af "ukendt forfatter".

  Hvis du gerne vil slette alle dine indlæg, skal du gøre det, inden du sletter din konto.

Sidst opdateret: