Møder om byvision Børkop

Procesplan

Vi er igang med en intensiv proces, hvor borgere, politikere og forvaltning sammen udvikler en byvision for Børkop fra januar til juni 2019.

Processen om byvision Børkop blev skudt igang med Kick off møde i sognehuset i Gauerslund den 16. januar. Opsamling på møde.

Hvis du ønsker at afvikle et arrangement, hvor I taler om fremtiden for Børkop / byvision Børkop vil vi gerne omtale det her. Kontakt pekse@vejle.dk

 

Planlagte møder

Byvisionsmøde 4. april om aftenen - borgerne drøfter og peger i fællesskab på en eller flere ønskelige retninger for byen, som man vil arbejde for at gøre til virkelighed. Vi har ikke åbnet for tilmelding til dette møde endnu.

Borgernes Byvisionsgruppe

Byvisionsgruppens opgave er at sprede dialogen om fremtidsscenarier så bredt ud i Børkop og omegn som muligt.  Kontakt pekse@vejle.dk hvis du lyst til at tage del i gruppens arbejde. Byvisionsgruppen består af følgende deltagere:

Niels Middelbo, Rasmus Christensen, Jens Christian Jensen, Jonas Vangsgaard Erichsen, Charlotte Munk, Claus Haxholm, Kirsten Lynge, Eva Lund, Jonna Harbo og Leif Skov

Sidst opdateret: 29. januar 2019