Mange har allerede bidraget med engagement, højt ambitionsniveau, gode idéer og forslag. Der er nu en fælles retning og en vedtaget byvision for Egtved. Det er samtidig blevet tid for at komme i arbejdstøjet og i gang med at realisere vores fælles vision for Egtved.

Byvision Egtved: Ådalens hovedstad - byen der gror

Byvisionen "Ådalens hovedstad - byen der gror" er en fælles retning for alle, der vil være med til at udvikle Egtved.

Det er nu op til borgere, udviklingsråd, erhvervsliv og byråd at sætter handling bag og flytte Egtved i samme retning. Kig på byvisionens idéer til initiativer og bliv inspireret eller find en partner til netop dit projekt og din idé. Der er ikke øremærkede midler til byvisionen. Dem finder vi til de enkelte projekter gennem gode ideer, ansøgninger og hårdt arbejde.

Byvisionen lever kun, hvis den bliver brugt og drøftet. Bliv ved med at sætte "Ådalens hovedstad - byen der gror" til diskussion. Hvad betyder det? Hvad kan vi gøre? Hvor skal det føre os hen? Opgaven er din og min.

Har du forslag, ideer eller initiativer, som du vil sætte i gang, kan du med fordel kontakte Egtved Udviklingsråd, Egtved Handelsforening, AKTIVerhverv​, lokale institutioner fra bibliotek til skole og kulturliv eller dine lokale politikere.

Kontakt:

Sidst opdateret: