Min byvision for Give - fremtidsscenarier

Vi vil samle så mange bud på fremtiden for Give som muligt, inden den 12. marts. Skriv direkte i formularen nedenfor eller vedhæft jeres bidrag inde i formularen. d

Overvej inden fremtidsscenariet udarbejdes

 1. Hvad er kvaliteterne ved vores by i dag?
 2. Hvilke potentialer og muligheder har vi som skal udvikles?
 3. Hvilke udfordringer står vi overfor, som vi skal imødekomme?
 • Se her før du sender

 • Spilleregler

  1. Fremtidsscenariet er jeres bud på, hvordan Give ser ud 2 – 6 år ude i fremtiden, hvis vi får en stærk vision. Beskriv jeres ide/vision som I tror den kommer til at se ud i virkeligheden. I må være visionære eller bare pege på hvad der vil gøre byen til godt sted for jer.

  2. Et fremtidsscenarie kan være om et tema fx børn, kultur eller erhverv. Det kan også være mere konkret om et sted, en gruppe mennesker eller en oplevelse.

  3. Vi bruger fremtidsscenarierne til sammen at blive klogere på en ønsket fremtid for Give og derved klogere på hvilken byvision der peger i den rigtige retning.

  4. I må meget gerne være en gruppe bag fremtidsscenariet som har drøfte og kvalificeret det – alle grupper duer - foreninger, et par naboer, koret, en bestyrelse o.s.v., 

  5. Vi tror alle fremtidsscenarier bliver fantastiske, så alle kan forvente at blive publiceret med afsender. Anonyme bidrag skal være særlig fantastiske for at blive publiceret.

  6. Alle bidrag kan forvente at indgå i byvisionmødet, hvis de er sendt før den 12. marts.

  7. Fremtidsscenariet kan indsendes i et alternativt format. Eksempelvis som en tegning, illustration, billede, video eller lignende. Kontakt pekse@vejle.dk hvis I ønsker at sende en video. 

 • Inspiration

  Vi linker til inspirationskilder fra nær og fjern.

  Kick off VAF

  Kick-off Give ugeavis

  Byvision: Første konkrete resultat

 • Læs andres bidrag

  Vi lægger alle bidrag åbent ud. Det sker mindst en gang om ugen, fredag. Se nederst på siden.

  Mangler dit indlæg efter en fredag, så skriv til camjo@vejle.dk

 • Skabelon fremtidsscenarier (til print)

  Hent skabelon til fremtidsscenarier for Give.

Send os jeres fremtidsscenarie her

Udfyld kasserne nedenfor.

Et fremtidsscenarie er en metode til at give idéerne frit løb og opstille et billede af en mulig/alternativ fremtid for vores by. Hvad skal vores by være kendt for?

I er mere end velkomne til at udarbejde jeres fremtidsscenarie i et alternativt format. Et fremtidsscenarie kan eksempelvis laves som en tegning, illustration, billede, video eller lignende. Fremtidsscenariet skal du indsende via formularen på denne side.  

Dit fremtidsscenarie er nu indsendt, tak for det!

Du kan uploade en fil af gangen. I alt op til tre filer. Har du en film eller et format formularen ikke kan modtage, så send det i stedet til pekse@vejle.dk

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

Indsendte fremtidsscenarier

Sidst opdateret: 21. februar 2019