Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Vi er stadig åbne for dine visioner!

Mange er sendt hjem fra arbejde, men Danmark er ikke sat i stå. Og skal ikke gå i stå. Vi har derfor en fælles opgave i fortsat at skabe udvikling - sammen. Vi er dog i en situation lige nu, hvor vi ikke ved, hvor længe der vil være krav om at arbejde hjemmefra og være forbud mod forsamling. Derfor justerer vi nu byvisionsprocessen – både i tid og form.

Virtuelt byvisionsmøde i maj 

Selve byvisionsmødet holder vi som et eller flere virtuelle møder, som alle kan deltage i. Et virtuelt møde vil være resistent overfor en eventuel forlængelse af forbud mod forsamlinger. Vi er lige nu i gang med at undersøge, hvilke spændende nye muligheder, virtuelle møder vil kunne give. Blandt andet i forhold til at få en bred deltagelse – f.eks. aldersmæssigt og interessemæssigt. Vi forventer at byvisionsmødet/møderne kommer til at ligge den 18. maj.

 

Ny frist for idéer er mandag den 27. april. 

Vi forlænger tidsfristen for at indsende fremtidsscenarier for Jelling med 2 uger, til og med den 27. april.  

Læs om alle ændringer i processen på grund af forbud mod forsamlinger m.v. og hvorfor vi håber ændringerne kan føre til noget positivt.

 

Vigtig datoer

  • Cirka 18. maj holder vi virtuelt byvisionsmøde. Vær med til at sætte retning for Jelling. Tilmelding til mødet er ikke åben endnu.
  • Mandag den 27. april er sidste frist for input til fremtidsscenarier for Jelling 
  • 24. februar kick-off møde for proces (afholdt). Åbning af mødet v/ borgmester Jens Ejner Christensen. Hvor står Jelling i dag? Hvilke potentialer og muligheder rummer Jelling? Borgernes byvision! Hvordan kan du bidrage til udvikling af byvisionen

Se powerpoint oplæg brugt på møde 24. februar

Se opsamling i stikord fra møde 24. februar.

Du kan bidrage med dine ideer og fremtidsscenarier til og med den 27. april. Min byvision for Jelling

Tidsplan

Jelling tidsplan. Start februar 2020 slut november 2020
Jelling tidsplan
Sidst opdateret: 27. marts 2020