Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Stormflodsstrategi: Stormflodsbeskyttelse der gror med byen

Vejle døjer med vandet. Derfor er der udarbejdet en stormflodsstrategi, som er i høring fra 21. februar til september.

Typer:

Vejle er en vækstkommune og vil gerne sikre en klog og bæredygtig vækst, som giver mening både for de, der allerede bor her, og for vores mange tilflyttere. Vejle ligger smukt i Vejle Ådal ud til Vejle Fjord, og vandet gør det attraktivt at bo her.

Men vores skønne beliggenhed giver også udfordringer. Derfor har vi en vision om, at mødet med fjorden skal være trygt og godt, også når vandstanden stiger, og stormfloden truer.

Det er baggrunden for den nye stormflodsstrategi, som er sendt i høring fra 21. februar til september.

Send os dine kommentarer til stormflodsstrategien via bylab.vejle.dk.

Her kan du læse stormflodsstrategien nærmere

Steder: Andkær, Bredsten, Brejning, Børkop, Egtved, Engum, Bredal og Assendrup, Farre, Gadbjerg, Give, Givskud, Grejs, Grønbjerg og Langelund, Gårslev, Hovedkær (Jelling nord), Højen, Jelling, Lindeballe, Uhe og Åst, Nørup-området, Randbøldal, Skibet, Smidstrup-Skærup, Thyregod og Vesterlund, Vandel, Vejle, Vejle Vesteregn, Vonge og Kollemorten, Ødsted og Jerlev, Ågård, Gravens og Øster Starup
Sidst opdateret: 20. maj 2020