Indhold og bestilling af de digitale mødepakker

 • On-line møder

  Få fuld støtte til alle aspekter af at afvikle et on-line møde, hvor der er mulighed for at mange taler sammen, uanset deres udstyr.

  Ring til Søren hos Gemba og lav en aftale om tid og sted. I aftaler sammen hvornår og hvordan. Søren guider jer igennem forberedelser og afvikling af mødet. Du skal bare sige, at du ringer på vegne af et lokalråd i Vejle Kommune. 

  Bestilling:

  Søren Kielgast, Gembaimpact. Mail: sk@gemba.dk. Telefon: 4036 5501. Træffes mellem kl. 8.00 og 16.00

  Aftalen indeholder følgende.

  GEMBA afvikler dit møde online i samarbejde med dig. Du drøfter og aftaler følgende med GEMBA

  • Mødets art
  • Starttidspunkt og forventet sluttidspunkt
  • Ansvarlig fra lokalrådet
  • Agenda for mødet
  • Antal deltagere
  • Antal indlægsholdere med præsentationer
  • Ønske til rollefordeling
  • Rettigheder (mikrofon, video og skærmdeling)
  • Antal paneldeltagere
  • Ønskes mødet/generalforsamlingen optaget (kun plenum rum, som udgangspunkt)

  GEMBA Impact forbereder mødet og gennemgår det på et online videomøde for lokalrådets projektleder med henblik på at justere den tekniske opsætning og rollefordelingen endeligt til.

  Lokalrådet vil herefter modtage et link, som de kan sende til mødedeltagerne, som blot skal logge på med eget navn, når mødet starter - resten er der taget hand om. GEMBA deltager også i selve mødet og hjælper med at styre det i mål.

  Efter modet sender GEMBA en rapport til Projektleder med Q/A, Chat og evt. videooptagelse.

 • Streaming af møde

  Få fuld støtte til alle aspekter af at streame (sende) et møde via en digital kanal som fx facebook, så alle kan følge med hjemmefra.

  Ring til Claus hos streamlive.dk der producerede ULNs årsmøde og lav en aftale om tid og sted. I aftaler sammen hvor, hvornår og hvordan. Claus guider jer igennem forberedelser og afvikling af mødet. Du skal bare sige, at du ringer på vegne af et lokalråd i Vejle Kommune. Nærmere beskrivelse af indholdet nederst.

  Bestilling:

  Claus Haargaard, Producer, streamlive.dk. Mail: claus@streamlive.dk. Telefon: 4093 1159. Træffes i normal arbejdstid.

  Aftalen indeholder følgende.

  Pakken indeholder grej til udsendelse. 2 kameraer der giver en levende produktion, mixerpult, visning af fx logo, powerpoint og film og en medfølgende tekniker der sætter op og tager ned, bemander kamera og sørger for udsendelsen. 1 mikrofon. Flere mikrofoner kan tilkøbes.

  Materiale der skal vises på skærmen sendes til streamlive.dk.

  Lokalet skal have en god internetforbindelse.

  Du fortæller hvordan I ønsker mødet afviklet og kan få gode råd. Du aftaler sammen med streamlive.dk, hvor, hvornår og hvordan mødet afvikles. Så kommer de og sætter det hele op, sender og tager det ned igen den pågældende dag / aften.

Vejle Kommunes Udvalg for Lokalsamfund og Nærdemokrati tilbyder nu alle lokalråd, at de i 2021 kan bestille et professionelt setup til digitale møder hos private udbydere og at deltage i to kursuser i online møder. Alle udgifter betales af Vejle Kommune. Aftalen omfatter lokalrådets generalforsamling og borgermøder online i hele 2021.

Udvalget forventer at digitale møder fortsat vil være nødvendige i store del af 2021 og samtidig er det afgørende for kommunen, at lokalrådene som en del af nærdemokratiet i Vejle Kommune kan blive ved med at være i tæt kontakt med lokalområdet og overholde egne vedtægter og praksis. Det håber vi at mødepakkerne kan bidrage til. 

On-line møder

Få fuld støtte til alle aspekter af at afvikle et on-line møde, hvor der er mulighed for at mange taler sammen, uanset deres udstyr

Streaming af møde

Få fuld støtte til alle aspekter af at streame (sende) et møde via en digital kanal som fx facebook, så alle kan følge med hjemmefra.

Kurser i digitale møder

Har du selv det tekniske udstyr, men mangler de praktiske færdigheder? Vil du gerne være bedre til at afvikle on-line møder? Vejle Kommune udbyder to kurser for alle medlemmer af lokalrådet som vil lære, hvordan man afholder gode digitale møder.

Sidst opdateret: