Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Hvad er Fællesskabsstafetten?

Vær med, når ildsjæle transporterer den nye Fællesskabsstafet rundt i hele Vejle Kommune i uge 41 2021. Alle er velkomne – uanset om I er en forening, klub eller en gruppe, der mødes en gang i ugen for at stå på hovedet.

Fællesskaberne kan både gå, cykle, svømme, sejle, ro og sågar flyve depechen rundt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ud over selve transporten af depechen, kan der også laves forskellige aktiviteter og stop undervejs på ruten f.eks. fællesspisning, brætspilsaften, åbent hus, morgengymnastik m.m.


Organisering

Vejle Kommune koordinerer og står for den overordnede markedsføring i samarbejde med de lokale tovholdere, der står for aktiviteterne. 

De lokale tovholdere skal ses som Fællesskabsstafettens ambassadører og essentielle nøglepersoner for stafettens gennemførsel. Det er dem, der er med til at bringe liv i Fællesskabsstafetten helt ude i de små lokalområder. Som lokal tovholder påtager man sig ansvaret for at få andre lokale fællesskaber med på stafetidéen og at koordinere stafettens afholdelse i et givent område.


Stafetten er en del af partnerskabsprojekter

Fællesskabsstafetten er en del af de landsdækkende partnerskabsprojekter Bevæg Dig For Livet og ABC for Mental Sundhed, som Vejle Kommune deltager i.

Video om Fællesskabstafetten i Slagelse

Sidst opdateret: 18. november 2020