Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Pasning af dine børn

Du får et tilbud om pasning, der lever op til din families behov.

Du kan vælge mellem et privat eller kommunalt tilbud.

Du kan i de kommunale institutioner vælge pasning i 25, 35 eller 45 timer om ugen, som kan tilrettelægges, så de dækker din families behov. Og så har vi naturligvis pasningsgaranti.

Find mere information om alle dagtilbuddene her: 

Dagtilbud skaber trygge rammer for børnene

Hele 92% af forældrene til børn i dagtilbud i Vejle Kommune er enten meget tilfredse eller tilfredse med dagtilbuddet samlet set. Det viser en tilfredshedsundersøgelse i 2019.

Forældrene er mest tilfredse med personalets engagement i hverdagen, indsatsen for at få børnene til at føle sig trygge og glade og aktiviteterne i hverdagen.

Den gennemsnitlige tilfredshed er 4,4 mål på en skala fra 1-5, og det er over landsgennemsnittet og egne historiske resultater.

 

Årets dagtilbud

I 2017 fik den integrerede daginstitution Grangård i Jelling prisen som årets dagtilbud. Begrundelsen var bl.a., ”at her tager personalet afsæt i børnenes nysgerrighed og involverer hinanden og forældrene i udvikling af læringsmiljøet”.

I 2019 var den integrerede daginstitution Asebo i Vejle et af de tre nominerede dagtilbud til prisen, som uddeles af Børne- og Undervisningsministeriet, FOA, BUPL og KL. Forældrene havde indstillet Asebo til prisen for arbejdet med at skabe børnefællesskaber og læringsmiljøer på tværs af alder og udvikling.

barn i gynge
Barn i gynge
Sidst opdateret: 07. februar 2020