Pasning af dine børn

Du får et tilbud om pasning, der lever op til din families behov.

Du kan vælge mellem et privat eller kommunalt tilbud.

Du kan i de kommunale institutioner vælge pasning i 25, 35 eller 45 timer om ugen, som kan tilrettelægges, så de dækker din families behov. Og så har vi naturligvis pasningsgaranti.

Find mere information om alle dagtilbuddene her: 

Årets dagtilbud 2017 ligger i Vejle Kommune - nemlig Grangård i Jelling! 

BUPL, FOA og Børne- og Socialministeriet, sætter for andet år i træk fokus på det vigtige arbejde, som det pædagogiske personale hver dag udfører for at skabe gode rammer for børns trivsel, udvikling og læring i dagtilbud. Denne gang har temaet været evnen til at skabe miljøer, hvor børnene kan udvikle deres nysgerrighed gennem læring. 

Grangård er indrettet i en tidligere landbrugsejendom og er omgivet af naturgrund med sø, skov og mark, og den integrerede institution har blandt andet en genbrugsstation, hvor børnene henter materialer til kreative udfoldelser.

Fagudvalget, der har udnævnt Grangård blandt alle indstillingerne, fremhæver netop, at personalet er dygtige til at arbejde med eksperimenterende rum for læring, hvor børnene mødes på deres eget niveau og kan tegne, male, snitte, danse til musik, læse eller eksperimentere med lys og skygge.

(tekst fra www.socialministeriet.dk)

barn i gynge
Sidst opdateret: 16. september 2019