I perioden maj 2024 - februar 2025 tester vi, hvordan vi kan gøre det lettere for både borgere og erhverv at aflevere affald og genanvendelige materialer på forskellige tidspunkter af døgnet.

RCV

I perioden maj 2024 til februar 2025 vil pladsen være døgnåbent. I tidsrummet kl. 18-7 mandag-fredag og fra kl. 18-9 i weekenden vil pladsen være ubemandet. I den periode skal du være registreret bruger, og det er begrænset hvilke typer affald, du kan aflevere.

For at få adgang til genbrugspladsen på RCV, er det vigtigt, at du tilmelder dig, så bommen åbner når du kommer med dine effekter. Der går et par dage fra du er tilmeldt, til du kan komme ind.

Læs hvordan du får adgang til RCV og få information om hvad du kan aflevere i den udvidede åbningstid ved at trykke på linket nedenfor.

 

Børkop

Mandag til fredag i perioden maj 2024 - august 2024 udvides åbningstiden, så genbrugspladsen først lukker kl. 21.00. Der vil være personale på pladsen, og du kan aflevere alle typer affald og materialer til genanvendelse og genbrug.

Du skal ikke være tilmeldt for at få adgang til pladsen i den udvidede åbningstid.

Egtved og Give

Mandag til fredag i perioden august 2024 - november 2024 åbner genbrugspladserne allerede kl. 7.00. Der vil være personale på pladsen, og du kan aflevere alle typer affald og materialer til genanvendelse og genbrug.

Du skal ikke være tilmeldt for at få adgang til pladserne i den udvidede åbningstid.

Udvidede åbningstider på genbrugspladserne
Sidst opdateret: