Vil du være med til at give det fine konfirmationstøj et nyt liv?

Unge der skal konfirmeres

Vil du være med til at give det fine konfirmationstøj et nyt liv, så der både spares på ressourcer og pengepung? Aflever tøjet til personalet på en af Vejle Kommunes genbrugspladser. Så sørger vi for, at tøjet bliver givet gratis videre ved et konfirmations event i starten af 2024.

Hvorfor give konfirmationstøj videre?

Vær med til at skåne miljøetTøj- og tekstil produktionen hører til blandt toppen af miljøbelastninger. Jo længere tid tøj bliver brugt, des mindre nyt køber vi, og dermed sparer vi på verdens ressourcer.

Hjælp andre med at spare penge - En konfirmation kan være rigtig dyr, og et nemt sted at spare, er ved at få konfirmationstøjet gratis

Hvilken typer konfirmationstøj indsamler vi?

Vi indsamler jakkesæt, skjorter, slips, kjoler, buksedragter, bælter, sko - ja, alt det en skøn konfirmand kunne forestille sig at tage på til den store dag. 

Hvor rent skal konfirmationstøjet være?

Vi vil rigtig gerne hvis tøjet er renset når det bliver afleveret. Men, vi har også fuld forståelse for, at det ikke har den store prioritering, når man giver tøjet videre.

Hvornår giver I konfirmationstøjet videre?

Vi har endnu ikke sat dato på, men vi holder et konfirmations event i god tid inden næste konfirmationsperiode, hvor tøj, sko mm gives bort.

Sidst opdateret: