Skal du lære dine elever om affald og genbrug, eller vil du gerne besøge din genbrugsplads med et hold elever? Så læs her.

Sammen med Økolariet giver vi dig mulighed for begge dele. Vi samarbejder nemlig om at tilbyde børn og unge i Vejle undervisning og formidling af affald og ressourcer.

Besøg din genbrugsplads

Vi tilbyder rundvisning på Læringsbroen på RCV eller en rundvisning på en af de mindre genbrugspladser i Give, Egtved og Børkop.

Rundvisningerne tilpasses børnenes alder eller tilrettelægges efter emner alt efter ønsker. Alle vil efter et besøg på genbrugspladsen have fået viden om forskellige materiale typer, viden om affald som ressourcer, viden om affaldssortering og viden om affaldets videre færd.

Besøg din genbrugsplads på RCV eller i Give, Børkop eller Egtved

Book både undervisningsforløb og besøg på genbrugspladserne bookes via Økolariets booking side

Har du spørgsmål eller ideer til, hvad et forløb i affald og ressourcer kunne indeholde, er du velkommen til at kontakte underviser og inspirator Anne Vibeke Kragelund, anvkr@vejle.dk, 26135072.

Undervisning i affald og ressourcer i Økolariet

Vi tilbyder også skræddersyede undervisningsforløb i affald og ressourcer til elever i børnehaver og grundskoler. Undervisningen foregår i et inspirerende lokale på Økolariet, der er dedikeret til affalds- og ressourceformidling, og forløbene kan tages alene eller kobles til et besøg på genbrugspladsen.

Klik på linkene herunder, og læs om de forskellige undervisningsforløb på Økolariets hjemmeside.

Skrald og sjov 1

Skrald og sjov 2

Jagten på råstofferne

Plastik fantastisk

 

Sidst opdateret: