Vi syr i genbrugstekstiler - 26. april 2023 kl. 19.00 - 21.00
På workshoppen syr vi madpakkeposer, gymnastikposer og muleposer - du bestemmer selv hvad du gerne vil lave. Så snup din gamle dug, gardin eller dynebetræk og tag gerne tryklåse, lynlåse eller snore med, så syr vi det om sammen.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 24. april.
Det er gratis at deltage
Symaskine

Lær at brodere på dine tekstiler - 7. juni 2023 kl. 18.30-21.30
Workshoppen er for dig, der gerne vil lære at tage de første sting ind i broderiets verden, og få tips til hvordan du kan fikse huller på tøjet eller dække evighedspletter med blomster. Sammen med Re_traad håber vi at kunne inspirere dig til at stoppe op.

Medbring selv det du gerne vil brodere på. F.eks. din gamle denimjakke eller en taske.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 5.juni. 
Det er gratis at deltage
Broderi i Laboratoriet

Lær at sy i genbrugslæder - 24. august 2023 kl. 18.30-21.30

Undervisere: Inger Nørum Hansen og Lisbet Hansen

Inger og Lisbet fortæller om arbejdet med læderrester, giver nogle bud på hvad du kan bruge resterne til og hjælper dig med at forvandle resterne til noget brugbart - vi syr i hånden.

Vi sørger for, der er læder og andre materialer og udstyr, som skal bruges. Har du selv en rest læder, som du gerne vil sy om til noget nyt, så tage den endelig med. 

Vi glæder os til en hyggelig aften, hvor vi sørger for lidt kaffe og kage.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 22. august. 

Læder

Være kreativ med dit affald - 23. september 2023 kl. 9.30 – 12.30

Så skal der leges med affald… Ja du læste rigtigt. Vi skal nemlig lege og være kreative med, alt fra toiletruller til æggebakker og gamle CD’er til syltetøjsglas.

Vi sætter et kreativt fokus på affaldsforebyggelsen ved at tage affaldet under kærlig behandling. Så tag dit barn eller bare dit indre legebarn under armen og kom med til en rigtig hygge-dag i Laboratoriet på RessoureCenter Vejle. Vi spiser genbrugskage… aka trøfler… drikker saftevand og kaffe, og så er vi kreative og leger med vores affald. Det bliver en super sjov dag hvor hele familien kan være med.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 20. september.

Trøfler

Bliv klar til alle julens gaver - 11. oktober 2023 kl. 19.00-21.30

Har du også lyst til at pakker dine gaver ind i et mere klimavenligt alternativ? Så kom med til vores sy-aften. Her vil Repair Café Vandel guide os igennem, hvordan man kan sy nogle fine gaveposer af genbrugstekstiler, så uanset om det er julegaverne eller pakkekalenderne, du skal have pakket ind, så kan du komme i gang sammen med os. Der er plads til alle, både dem der allerede kan sy og dem der er helt nybegyndere, så kom med til en hyggelig aften.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 9. oktober.
Det er gratis at deltage
Juleklip
Sidst opdateret: