Være kreativ med dit affald - 23. september 2023 kl. 9.30 – 12.30

Så skal der leges med affald… Ja du læste rigtigt. Vi skal nemlig lege og være kreative med, alt fra toiletruller til æggebakker og gamle CD’er til syltetøjsglas.

Vi sætter et kreativt fokus på affaldsforebyggelsen ved at tage affaldet under kærlig behandling. Så tag dit barn eller bare dit indre legebarn under armen og kom med til en rigtig hygge-dag i Laboratoriet på RessoureCenter Vejle. Vi spiser genbrugskage… aka trøfler… drikker saftevand og kaffe, og så er vi kreative og leger med vores affald. Det bliver en super sjov dag hvor hele familien kan være med.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 20. september.

Krea for børn

Bliv klar til alle julens gaver - 11. oktober 2023 kl. 19.00-21.30

Har du også lyst til at pakker dine gaver ind i et mere klimavenligt alternativ? Så kom med til vores sy-aften. Her vil Repair Café Vandel guide os igennem, hvordan man kan sy nogle fine gaveposer af genbrugstekstiler, så uanset om det er julegaverne eller pakkekalenderne, du skal have pakket ind, så kan du komme i gang sammen med os. Der er plads til alle, både dem der allerede kan sy og dem der er helt nybegyndere, så kom med til en hyggelig aften.

Tilmeld dig på LKROM@VEJLE.DK senest mandag den 9. oktober.
Det er gratis at deltage
Juleklip

Nyhedsbrev

Vil du have besked, når der kommer nye events og workshops? Tilmed dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Sidst opdateret: