Læs om Corona - bl.a. om vaccinationer, coronapas og test. Nu også test på søndage i alle 4 centerbyer!


Læs mere om corona her / Information in English

Grønne samarbejder

Vi arbejder sammen med en række iværksættere, organisationer og små virksomheder om mere direkte genbrug, upcycling og bedre geanvendelse af ressourcerne. Dem kan du læse meget mere om her.

Samarbejde med REE-CYKEL

REE-CYKEL renoverer gamle cykler, der blandt andet kommer ind på kommunens genbrugspladser.

Hver femte cykel bliver givet til børn og voksne, der har brug for det, og de andre bliver solgt billigt, så udgifterne til at renovere flere cykler kan blive dækket.

Alle cykler bliver tjekket, om de er stjålet, og er de det, leverer Ree-cykel enten til politiet eller hjem til ejerne. Vi ved, at mange har cykler stående, der bare samler støv. Dem er der nogle i lokalområdet, der sagtens kan bruge, så hvis du har en cykel stående, som har udtjent sin værnepligt eller bare er gamle, bøjet, punkteret eller mangler et hjul, kan du gøre noget godt og afleverer den på genbrugspladsen i Vejle. Så giver REE-CYKEL din gamle cykel en chance mere.

Læs mere om REE-CYKEL

Samarbejde med Ziito

Massivt træ er en super lækker ressource, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad det kan genanvendes til.

Fantasi har iværksætterne fra Ziito heldigvis masser af. De laver blandt andet nye møbler som små skamler, borde, hylder og meget andet af affaldstræ, og derfor har Ressourcer & Genbrug sammen med Ziito samlet massivt træ ind i en særskilt container på vores genbrugsplads i Vejle siden december 2020.

Læs meget mere om Ziito

Sidst opdateret: 29. januar 2021