Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Er du parat, hvis vi får brug for din hjælp?

Vi søger et COVID-19 beredskab af sundhedsfaglig og socialpædagogisk personale til Vejle Kommune.

Anbefal denne side:
Er du parat, hvis vi får brug for din hjælp?

Hvis corona-virussen for alvor får fat, får vi brug for flere fagpersoner for at kunne tage vare på borgere, der ikke kan klare sig selv. Du kan fx være tidligere eller pensioneret* sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut, socialpædagog, medicin- og sygeplejerskestuderende, SOSU-medarbejder eller sundhedspersonale på orlov fra faget.

Vi søger nu at mobilisere alle de gode kræfter i kampen mod corona-virussen og har derfor oprettet et COVID-19 beredskab, som vi beder dig om at tilmelde dig.

Har du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til senior- eller det specialiserede døgnområde i Vejle Kommune i den aktuelle situation?

Så meld dig til Vejle Kommunes COVID-19 beredskab ved at trykke på knappen ”Meld dig til Vejle Kommunes COVID-19 beredskab" nederst på siden. 

Når du er registreret, modtager du en kvitteringsmail til den mail, du har angivet.

Vi kontakter folk løbende, hvis og når behovet opstår. Vi ved ikke hvilke kompetencer, vi får brug for eller hvor mange ressourcer. Vi håber på din forståelse og er meget taknemmelige over, at du ønsker at indgå i Vejle Kommunes COVID-19 beredskab.

Du vil få løn i henhold til overenskomsten.

*Vær opmærksom på at sikre hos A-kasse og pensionskasse om evt. lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.

Sidst opdateret: 02. april 2020