Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar. Testcenter åbnet i Vejle


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Private fester - gode råd

Her kan du læse Sundhedsstyrelsens gode råd om, hvordan du holder private arrangementer, fester og fejringer og mindsker risikoen for smitte

Lige nu er forsamlingsforbuddet på 10 personer og en opfordring til, at man skal forsøge at begrænse den sociale omgang med andre, både når det gælder, hvor mange vi samles, hvor længe vi er sammen, og hvor mange forskellige personer vi mødes med.

Her kan du læse mere om de opdaterede regler for arrangementer og forsamlinger

Forbuddet mod at forsamles flere end 50 personer gælder ikke i private boliger og haver, som kun beboerne råder over. Der må dog ikke forsamles flere end 500 personer samtidig. 

Selvom forsamlingsforbuddet på 50 personer ikke gælder i private boliger og haver, opfordres der dog kraftigt til, at  arrangementer, fester og fejringer i private hjem ikke holdes med andre end den nærmeste, snævre omgangskreds.

Myndighederne opfordrer også til, at selskabet under alle omstændigheder slutter senest kl. 22, og at de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om hygiejne, om at holde behørig afstand og om hensigtsmæssig adfærd følges.
Og så skal Sundhedsstyrelsens gode råd om ’Private arrangementer, fester og fejringer i øvrigt følges.

Hvis du holder din fest i en restaurant eller lignende sted med professionelt personale, er der desuden lavet særlige retningslinjer til disse, som skal følges.

 

Sidst opdateret: 25. oktober 2020