Forhøjet vandstand i Vejle Fjord - 29. oktober 2017

Der har været forhøjet vandstand i Vejle Fjord pga. stormen Vi har haft pumpen ved Slusen i Vejle til at køre siden i morges og den vil fortsat kører et par timer endnu.

Kl. 21.57:  Ifølge vores indsatsleder er vandet i fjorden nu ved at trække sig tilbage. Pumpen ved slusen vil fortsat kører nogle timer endnu. 

Kl. 19.01:

Der er risiko for oversvømmelse på Dampskibsvejen i Bredballe og Toftkæret ved Kongens Kær. Der er også risiko for oversvømmelse i Høllund, Mørkholt og Sellerup Strandvej i Børkop. 

Sandsække kan hentes på Vardevej 268 i Vejle.

 

Kl. 17.25:

Opdatering
Prognoserne viser, at ca. mellem kl. 20.30 og frem til ca. kl. 23.00 vil vandstanden nå de 1,70 m og dermed er der risiko for oversvømmelse i området ved Svajebassinet og Lysbådehavnen i Vejle. 
Har du parkeret din bil i området - evt. på grusparkeringspladsen, så anbefaler vi, at du flytter den. 
Pumpen ved Slusen kører fortsat. Og vi er i gang med at lægge watertubes ud omkring Domus, for at forhindre oversvømmelser i det område af byen.

Se prognosen for vandstanden i havnen her på DMI: http://www.dmi.dk/hav/maalinger/vandstand/ 

Kl. 15.42 - 29. oktober 2017 


Vi har bl.a. forhøjet digerne ved Rosborg. Ved Tenen (mellem Rosborg og Vejle Centerhotel) har vi sat pumpestationen igang.
I øjeblikket er der INGEN risiko for oversvømmelser i Ågade og andre gader, der ofte bliver berørt ved forhøjet vandstand i åerne. Ved havnen er der også forhøjet vandstand og vi holder øje med vandet - og muligvis skal vi også have etableret pumper her.

Vi informerer her på siden og på www.facebook.com/vejlekommune, hvis der sker ændringer i den nuværende situation.

Se også vores Facebookside

Sidst opdateret: 29. oktober 2017