Vand i Vejle fredag 11. oktober

Fredag aften er der meget vand i Grejs Å og Vejle Å. Følg med her

Pas på - kloakvand og spildevand, der er trængt ind i huset, kan være farligt. Læs mere her

Er der set skade på din ejendom eller dine ejendele, så skal du kontakte dit eget forsikringsselskab hurtigst muligt for at få hjælp.

 

kl 23.20:

Så er der container med sandsække i Vestergade.

Kl. 22.15:

Der er ikke vand i Vestergade - endnu. Men der står vand op af en rist i passagen mellem Vejle Midtpunkt og Vestergade. Og vandstanden i Mølleåen vil desværre stige frem til midnat pga. den megen regn og højvande i fjorden. Vores folk opfordrer derfor til, at I holde øje med jeres forretninger i Vestergade og evt. får lagt sandsække ud. Der kommer en container med sandsække til Vestergade inden for en times tid. Hilsen sonja, Kommunikation

kl. 21.10:

Der er desværre meget vand på Vestrebrogade, Vedelsgade og i Staldgårdsgade - så borgerne advares mod at køre ind i disse gader i bil.

kl. 21:

Godt nyt - slusen ved Bryggen er lukket og pumperne kører på fuld kraft - det betyder, at der pumpes masser af vand fra Grejs Å over i Vejle Å og snart vil vandstanden falde.

Kl. 20.30:

Der er vand på bl.a. Grejsdalsvej, Ribe Landevej og Abelones Plads.
Men generelt tjek kældrene for vand.
Vandstanden i Grejs Å er den 4. højeste siden 2013, og vandstanden i Vejle Fjord er høj og topper først ved midnatstid.
Alle opfordres til at tjekke vejristene for blade. Og pas på ved oversvømmelser - det kan være kloakvand.

Kl. 19.50:

Trekantbrand har i samarbejde med Vejle Kommune indsat mandskab og materiel ved slusen nær bryggen for at pumpe vand væk og dermed sænke vandstanden i indre vejle by. Beredskabsstyrelsen assisterer
med ekstra pumper.

KL. 18

Der er meget vand i Grejs Å og Vejle Å lige nu og snart er det højvande. Slusen fungerer ikke optimalt lige nu - vi arbejder på at finde en løsning. 

Hent evt. sandsække ved Spinderihallerne, hvis du har brug for at sikre dit hus.

 

Sidst opdateret: 12. oktober 2019