Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Sundhed og trivsel

På trods af Corona-situationen kan du stadig få rådgivning på telefon og genoptræning. Tandplejen har også åbent for nødbehandling. Her kan du læse om tilbuddene.

Anbefal denne side:
 • Tilbud

 • Den sociale vejviser

  I den sociale vejviser kan du finde muligheder og kontaktinfo hvis du ikke trives eller har andre udfordringer, som gør livet svært i øjeblikket. Fx hjælp til at tackle ensomhed, misbrug, angst og depression.

  Gå videre til den Sociale Vejviser

 • Genoptræning efter et sygehusophold

  Genoptræningen i Sundhedshuset kontakter alle nye borgere. De borgere, der kan miste førlighed og funktion, får enten genoptræning hjemme eller i Sundhedshuset. Resten får telefonisk vejleding af en terapeut under genoptræningen.

  Læs mere om genoptræning

 • Forebyggende hjemmebesøg

  Har vejledning og samtaler over telefonen, men tager ikke på besøg for at forebygge spredning af corona.
  Læs mere om forebyggende hjemmebesøg

 • Den anonyme ungerådgivning SPOR18

  Vi kan som altid træffes på telefon og mail, men har lukket for personlig fremmøde for at forebygge spredning af coronavirus.

  Læs mere om Spor 18

 • Fællesskabskoordinatorerne

  Det er fortsat muligt at kontakt fællesskabskoordinator, hvis du ønsker vejledning. Det kan fx være vejledning om telefonkæder.

  Kontakt forløbskoordinatorerne

 • Tandplejen

  Tandplejen har åbent for nødbehandling efter Påsken fra kl. 8-12 ved henvendelse efter på tlf. 76 81 55 10.

  Akut tandbehandling
  Læs, hvem du kan kontakte, når Tandplejen har lukket for nødbehandling

 • Alle sundhedskurser

  Holdforløb er sat på pause, men borgere kontaktes på telefon eller Skype, hvis de ønsker rådgivning og vejledning. Afdelingens tlf. 23 65 61 15 er åben på hverdage kl. 8.30 – 9.30, eller du er velkommen til at henvende dig til din kontaktperson.

 • Rygestop

  Der er ingen hold pt, men du kan stadig få rygestopvejledning på telefon 20 53 41 81 eller ringe til Stoplinien, tlf. 80 31 31 31. Alle, der er tilmeldt et forløb, bliver ringet op af en rygestopinstruktør.

  Læs mere om rygestop

   

Sidst opdateret: 03. april 2020