Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Folder med principper for den gode overgang

Bliv klogere på, hvordan børnehaver og skoler understøtter dit barns gode overgang.

Hvad indeholder folderen?

• Værdier  som barnets overgang skal bygge på
  • Perspektiver – barnets, forældrenes og de professionelles perspektiver skal inddrages
  • Kompetencer  centrale for barnet i overgangen

Forældrebestyrelser fra børnehaver og skoler har deltaget i arbejdet med folderen.

Du kan her læse folderen med principper for den gode overgang fra børnehave til skole

Bogen - Samarbejde om det skolestartende barn

Overgangen for børnene i Vejle Kommune tager bl.a. udgangspunkt i Inge Schoug Larsens forskning og bogen: Samarbejde om det skolestartende barn.

Nysgerrig? Inges bog kan bl.a. bestilles på Akademisk Forlags hjemmeside her.

Har du spørgsmål til dit barns overgang?

- Så kontakt din børnehave eller kommende skole.

Samarbejdsmodel - den gode overgang for børn med særlige behov

Det centrale omdrejningspunkt er at sikre en god overlevering af viden om børn med behov for særlig opmærksomhed fra børnehaverne og skolerne.

Hent folderen: Samarbejdsmodel - Den gode overgang fra dagtilbud til skole for børn med særlige behov

Sidst opdateret: 11. januar 2019