Tegnefilm med Williams overgang og dialogmateriale

Husker du din eller dit barns overgang fra børnehave til skole? - Hvor er toilettet? Hvad betyder det, når klokken ringer? Hvordan får jeg nye venner?

Tegnefilmen om Williams overgang fra børnehave til skole

Tegnefilmen skal skabe dialog om emnet og give inspiration til arbejdet med overgange. Filmen varer ca. 4 min. og henvender sig især personale i børnehaver og skoler, men som forældre kan I også se filmen med jeres barn og forberede dem på overgangen.

Se tegnefilmen om Williams overgang på Youtube.
  • Hvordan taler jeg med mit barn om tegnefilmen?

Hent dialogmaterialet til tegnefilmen med Williams overgang.

Dialogmateriale er udviklet i samarbejde med mellem Vejle Kommune, Viborg Kommune og Dansk Center for UndervisningsMiljø (DCUM).

• Hvem har udviklet tegnefilmen?

Tegnefilmen er udviklet i samarbejde mellem Vejle Kommune, Viborg Kommune, Læringskonsulenternes Inklusionsteam fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Læring og Happy Flyfish Production.

Sidst opdateret: 31. marts 2017