Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Folder om den gode overgang til børnehave

Hent folderen med principper for barnets gode overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave.

Forældre, ledere og pædagogisk personale i børnehaven har fokus på at skabe gode overgange for alle børn, der skal begynde i børnehave.

Folderen retter sig primært mod personalet i dagtilbud, men kan også læses af dig som forældre.

Folderen er godkendt af Børne- og Familieudvalget september 2019.

Sidst opdateret: 11. september 2019