Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Rådgivningstilbud i Vejle Kommune til børn, unge og forældre.

Forældrekursus, misbrug, uddannelsesvejledning, sorggrupper for børn, parrådgivning, SSP og de åbne rådgivninger.

I Vejle Kommune findes der følgende rådgivningstilbud til børn, unge og forældre:

Forældrekursus "Forstå mig nu"

De åbne rådgivninger, som har følgende tilbud:

• Ungekontakten
  • Tidlig hjælp
  • Sorggruppen
  • Parrådgivning
  • Forældrerådgivning - når vejene skilles
  • Åben konsultation hos fys/ergoterapeuterne
  • Legeteket
  • Cool Kids/Chilled
  • Between

Vejle Misbrugscenter

Akuttelefonen (Akuttelefonen giver rådgivning til både sindslidende og pårørende ved akut opståede psykiske problemer)

Ungdommens Uddannelsesvejledning (Vejledning til unge omkring valg af uddannelse)

SSP (Hjælp til forebyggelse af kriminalitet blandt børn og unge)

Læs mere om alle Vejle Kommunes rådgivningstilbud til børn, unge og forældre her.

Sidst opdateret: 08. maj 2019