Corona - Se bl.a. nye testtider i sommerferien


Læs mere om corona her / Information in English

Samarbejde Efter Skilsmisse - SES

Digital løsning til dig, som er forælder, og hvis du er skilt, eller I er gået fra hinanden

SES er et gratis onlinetilbud til Vejle Kommunes borgere

Målgruppen er forældre, der er blevet skilt eller gået fra hinanden. Platformen kan imidlertid også bruges af forældre i ægteskab/forhold, der ønsker lidt inspiration til fx at forbedre samarbejdet i hverdagen. 

SES er en online værktøjskasse bestående af 18 moduler, der handler om at forstå børnenes reaktioner og støtte dem under og efter en skilsmisse eller et endt forhold. 

Løsningen rummer et væld af hjælpemidler til at forstå vrede, børns behov og faldgruber i forældresamarbejdet. Hvert tema er sammensat af indhold som video, illustrationer og billeder, samt en fortællerstemme, der guider dig undervejs. SES kan bådes tilgås på PC, tablet og mobil, så du kan gennemgå de moduler, du ønsker, når det passer dig. 

SES bygger på den nyeste viden fra forskning og er evidensbaseret. Det betyder, at forskere har undersøgt effekten, og at SES’ digitale hjælpemidler beviseligt hjælper med at reducere stress, fjendtlighed, depression og sygedage.

Hvis du ønsker adgang til SES skal du kontakte Christine Binzer. I mailen skriver du, at du ønsker adgang til SES. Du vil herefter få tilsendt et digitalt adgangskort med dit brugernavn og adgangskode - dog ikke i weekender. Alle adgange er anonymiserede.

Du logger ind og finder mere information på www.ses.dk

 

Sidst opdateret: 17. juni 2021