Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Træning til børn og un­ge

Få et overblik over muligheder for at få træning, fysioterapi og ergoterapi i Vejle Kommune

Fx hvis dit barn har brug for træning på grund af et handicap eller kronisk sygdom, du er bekymret for dit barns motoriske udvikling. Eller dit barn har brug for genoptræning efter et ophold på sygehuset.

Sidst opdateret: 16. september 2019