Som beboer i området kan du nu give dit tilsagn til fjernvarme i Bredballe Nord - Frugthaven

TREFOR Varme vil tilbyde boligejerne i området at konvertere til fjernvarme. På kortet nedenfor kan du se, hvor der tilbydes fjernvarme i dette projekt.

Hvad er status på projektet?

Alle boligejere vil få brev i e-boks, når vi begynder at indsamle tilsagn. Opnås 60 % tilslutning, forventes det, at anlægsarbejdet kan påbegyndes 1. kvartal 2024. Du kan finde tidsplan for udvidelserne på TREFORS hjemmeside.

Vi inviterer til borgermøde om fjernvarme i området onsdag den 25. januar kl. 19.30. Mødet foregår på Hældagerskolen. 

Alle ejere af bygninger i området vil blive kontaktet direkte af Vejle Kommune og TREFOR Varme om tilbuddet via e-boks, men kan også følge projektet her.

Det er TREFOR Varme, der i dette områder tilbyder at skifte opvarmningsform til fjernvarme. Læs mere om TREFOR Varmes konkrete tilbud og priser her.

Vejle Kommune støtter op om fjernvarme som den grønneste opvarmningskilde – læs mere om, hvorfor du bør overveje at skifte til fjernvarme her.

 

Hvordan er processen med at etablere fjernvarme?

Fjernvarme er en stor og fælles investering. Derfor kræves der bred opbakning i lokalområdet til fjernvarmen, før der er økonomi.

I Bredballe Nord er der et krav om 60 % opbakning, før TREFOR Varme kan etablere varmeforsyningen. Det er derfor vigtigt, at du aktivt støtter op om fjernvarme, hvis du ønsker det i dit område.

Sidst opdateret: