Hvad er status på projektet?

Indsamling af tilsagn er endnu ikke igangsat. Alle boligejere vil få brev i e-boks, når indsamling påbegyndes. Opnås 60 % tilslutning, forventes det at anlægsarbejdet kan påbegyndes 1. kvartal 2023.

Der inviteres til borgermøde om fjernvarme i området onsdag den 1. februar 2023 kl. 19.30. Mødet foregår på Plejecenter Bakkeager. 

Tilmelding borgermøde

Din tilmelding til borgermøde er registreret.

Tilmelding til borgermøde om fjernvarme i Bredballe Slotsager-Bakkeager

Indtast dit navn og efternavn
Indtast din adresse
Indtast din mailadresse
Den indtastede mail er ikke gyldig.
Indtast dit telefonnummer

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

TREFOR Varme tilbyder boligejerne i området at konvertere til fjernvarme. På kortet nedenfor kan du se, hvor der tilbydes fjernvarme i dette projekt.

Alle ejere af bygninger i området er eller vil blive blevet kontaktet direkte af Vejle Kommune og TREFOR Varme om tilbuddet via e-boks, men kan også følge projektet her.

 

Det er Trefor Varme, der i dette områder tilbyder at skifte opvarmningsform til fjernvarme. Læs mere om TREFOR Varmes konkrete tilbud og priser her.

 

Vejle Kommune støtter op om fjernvarme som den grønneste opvarmningskilde – læs mere om, hvorfor du bør overveje at skifte til fjernvarme her.

 

Hvordan er processen med at etablere fjernvarme?

Fjernvarme er en stor og fælles investering. Derfor kræves der bred opbakning i lokalområdet til fjernvarmen, før der er økonomi.

I Bredballe Nord er der et krav om 60 % opbakning, før TREFOR kan etablere varmeforsyningen. Det er derfor vigtigt, at du aktivt støtter op om fjernvarme, hvis du ønsker det i dit område.

 

Ønsker du fjernvarme i din bolig, kan du bruge den digitale kontaktformular (link til blanket). Her kan du give tilsagn til, at TREFOR må kontakte dig med et konkret tilbud om at konvertere til fjernvarme. Projektet kan kun realiseres, hvis 60 % af boligerne i området siger ja tak til tilslutning.

Sidst opdateret: