TREFOR Varme tilbyder boligejerne i Bybæk-området til Strandvejen at konvertere til fjernvarme.  Alle ejere af bygninger i området er eller vil blive blevet kontaktet direkte af Vejle Kommune og TREFOR Varme om tilbuddet via e-boks.

Ønsker du fjernvarme i din bolig kan du give tilsagn til, at TREFOR må kontakte dig med et konkret tilbud om at konvertere til fjernvarme. Projektet kan kun realiseres, hvis 40 % af boligerne i området siger ja tak til at slutte sig til. 

Giv dit tilsagn

Fjernvarme er en stor og fælles investering. Derfor kræves der bred og aktiv opbakning i lokalområdet til fjernvarmen, før økonomien er sikret i projektet og fjernvarmeselskabet kan gå videre med projektet. Se kortet med det præcise projektområde.

Vi støtter op om fjernvarme som den grønneste opvarmningskilde – læs vores 3 grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte til fjernvarme. 

Jeg har sagt ja tak - hvad sker der så?

Lige nu samler vi tilsagn til at tilslutte fjernvarme i området. Alle boligejere i området har fået eller vil få besked i e-boks. Er der 40% (eller flere) af boligejerne der tilslutter sig, vil TREFOR Varme kontakte dig med en bindende kontrakt.

Tidsplan

Hvis projektet realiseres forventes det at anlægsarbejdet kan påbegyndes 2. kvartal 2023.

Kort over projektområdet

Kortets startudsnit er centreret på det aktuelle område. Du kan søge din adresse frem i søgefeltet. 

Sidst opdateret: