TREFOR Varme tilbyder boligejerne i Bredballe syd at konvertere til fjernvarme. Alle ejere af bygninger i området er eller vil blive blevet kontaktet direkte af Vejle Kommune og TREFOR Varme om tilbuddet via e-Boks.

Ønsker du fjernvarme i din bolig, kan du give tilsagn til, at TREFOR må kontakte dig med et konkret tilbud om at konvertere til fjernvarme. Projektet kan kun realiseres, hvis 40 % af boligerne i området siger ja tak til tilslutning.

Giv dit tilsagn

Fjernvarme er en stor og fælles investering. Derfor kræves der bred og aktiv opbakning i lokalområdet til fjernvarmen, før økonomien er sikret i projektet og fjernvarmeselskabet kan gå videre med projektet. Se kortet med det præcise projektområde.

Vi støtter op om fjernvarme som den grønneste opvarmningskilde – læs vores 3 grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte til fjernvarme. 

 

Jeg har sagt ja tak - hvad sker der så?

Lige nu indsamler vi tilsagn til at tilslutte fjernvarme i området. Alle boligejere i området har fået eller vil få brev herom i e-boks. Opnås 40 % tilslutning, forventes det at anlægsarbejdet kan påbegyndes 4. kvartal 2022.

Kort over projektområdet

Kortets startudsnit er centreret på det aktuelle område. Du kan søge din adresse frem i søgefeltet.

Sidst opdateret: