10 naturskønne grunde i Gårslev. Gårslev er en af østkystens perler omgivet af smuk natur og en rigtig dejlig og børnevenlig badestrand. Gårslev er en hyggelig mindre by i Trekantområdet mellem Vejle og Fredericia. Her finder du både skole, børnehave, indkøbsmuligheder og mange lokale foreninger. Ikke langt fra byen findes golfbanen i Brejning. Endvidere er der busforbindelse til Vejle og Fredericia, samt en togstation i Børkop.

Området er bynært i et roligt og meget naturskønt område. Store skovområder med mulighed for at blive udfordret, hvad enten det foregår i løb, på cykel eller ved en hyggelig gåtur til Hvidbjerg strand.

Ca. 1,5 km. til motortrafikvejen, der løber mellem Fredericia og Vejle.

Læs mere om Lokalrådet her: https://gaarslev.dk/

Ved afgivelse af købstilbud skal både tilbudsblanketten og fortrydelsesretten udfyldes og indleveres. Disse bilag findes nederst på siden under ”Baldrianvej - Gårslev”. Vilkårene for udbuddet står i tilbudsblanketten.

Man kan ikke reservere grunde.

Der er tinglyst deklaration om kloakanlæg m.m. på matr. nr. 28bc Gårslev by, Gårslev (Baldrianvej 10) langs grundens vestlige grænse, hvilket køberne af denne parcel forpligter sig til at acceptere. Desuden erklærer køberne af denne parcel at respektere de rådighedsindskrænkninger, som deklarationen vil eller kan medføre.

Vejle Kommune skal præcisere, at I som købere ikke må disponere hverken faktisk eller retligt over grunden forud for overtagelsesdatoen. Det betyder, at der eksempelvis ikke må foretages jordarbejder – herunder
jordbundsprøver – på grunden, førend købers overtagelsesdato er indtrådt og hele købesummen er betalt.

Sidst opdateret: