10 naturskønne grunde i Gårslev. Gårslev er en af østkystens perler omgivet af smuk natur og en rigtig dejlig og børnevenlig badestrand. Gårslev er en hyggelig mindre by i Trekantområdet mellem Vejle og Fredericia. Her finder du både skole, børnehave, indkøbsmuligheder og mange lokale foreninger. Ikke langt fra byen findes golfbanen i Brejning. Endvidere er der i Børkop en togstation.

Området er bynært i et roligt og meget naturskønt område. Store skovområder med mulighed for at blive udfordret, hvad enten det foregår i løb, på cykel eller ved en hyggelig gåtur til Hvidbjerg strand.

Der er ca. 1,5 km. til motortrafikvejen, der løber mellem Fredericia og Vejle.

Læs mere om Lokalrådet her: https://gaarslev.dk/

Kodrivervej 9 er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold, og der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Ønsker du at byde på grundene skal du benytte tilbudsblanketten og fortrydelsesretten, som findes under ”materiale”. Vilkårene for udbuddet står i tilbudsblanketten.

Ved afgivelse af købstilbud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret indleveres. Vilkårene for udbuddet står i tilbudsblanketten.

Man kan ikke reservere grunde.

Det bemærkes, at der er lavet sandpude, hvor der forventes byggefelt på Kodrivervej 5, samt på en del af Kodrivervej 7.

Der er tinglyst deklaration om kloakanlæg m.m. på Kodrivervej 9 og 10 langs grundenes sydlige grænser, hvilket køberne af disse parceller forpligter sig til at acceptere. Desuden erklærer køberne af disse parceller at respektere de rådighedsindskrænkninger, som deklarationen vil eller kan medføre.

I de anførte mindstepriser er inkluderet tilslutningsafgifter til el, vand, kloak, samt byggemodningsbidrag til varmeforsyning (fjernvarme) til skab ved vejskel.

Sidst opdateret: