Læs om Corona - bl.a. om vaccinationer, coronapas og test. Ekstra PCR test uden tidsbestilling til Give-området i weekenden.


Læs mere om corona her / Information in English

Provstevejen - Grejs, Vejle

29 dejlige naturgrunde med mulighed for beliggenhed ud til friarealer. Udstykningen er beliggende i et absolut attraktivt område i stor vækst. Ideelt for dig, der elsker naturen, og et populært område for den yngre generation.

Grejs er en åben, selvstændig og viljestærk by med en betagende udsigt til Grejsdalen, som gør det svært ikke at blive en smule poetisk. Grejs er beliggende ved Østjyske Motorvej syv kilometer nord for Vejle, hvilket gør transportforbindelserne til motorvejsnettet rigtig gode. Der er kort afstand til børneinstitution og skole, bl.a. Grejs Friskole med klassetrin fra 0. – 9. klasse. Under 15 minutters kørsel til centrum af attraktive Vejle, og på under en halv time når du Horsens, Brande, Kolding og Billund.

Der har lige været udbud på grundene, hvorfor de IKKE er til salg pt. 

Grejs kan bl.a. tilbyde en skøn natur med mange grønne områder med bord og bænkesæt, tæt på skov og en by hvor sammenhold, engagement og et rigt foreningsliv prioriteres højt. I Grejs finder du bl.a. Grejs kulturcenter, lægehus, rideklub, idrætsklub og jagtforening. Endelig har du mulighed for at besøge et bemærkelsesværdigt klippefremspring på Grejs Bakke. Disse klipper skulle være de eneste i Danmark ud over klipperne på Bornholm.

Læs mere om Lokalrådet her: Grejs - Vejle Kommune og på Forside - Grejs.dk Omkring Grejs er der et udbygget stisystem. Se https://grejs.dk/vejviser/item/grejs-lokalrad 

Grundene beliggende Provstevejen 14 (parcel nr. 14) og Provstevejen 19 (parcel nr. 17) er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold - der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Grundene beliggende Provstevejen 20, 32 og 38 er midlertidig taget af hjemmesiden, grundet undersøgelse af deklaration om kloakanlæggets omfang på disse tre grunde. Grundene vil blive udbudt på et senere tidspunkt, men tidsplanen kendes endnu ikke.

Du kan ikke reservere grunde.

Bemærk, at koteplan og måleblad er angivet med parcelnr., mens oversigtkort er angivet med adresser.

Tilbudsblanket og fortrydelsesret skal udfyldes med adresse. (Eks.: Grund med parcelnr. 19 på koteplan/måleblad, skal udfyldes med adressen Provstevejen 21 på tilbudsblanketten og fortrydelsesret).

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter - bemærk ingen kollektiv varmeforsyning

Sidst opdateret: 06. maj 2021