Så er der kun én grund tilbage på Æblelunden. Grunden har været lavt beliggende, og der er lavet en sandpude på grunden.

Jelling er med sine berømte gravhøje, runesten og arkæologiske fund en by helt i særklasse. Dertil kommer, at Jelling ligger utroligt naturskønt med lange skovstrækninger og søer syd for byen. Grunden i udstykningen ligger attraktivt placeret i gåafstand til Jelling Skov, som er et helt unikt naturområde.

Afstanden til Jelling midtby, med indkøbsmuligheder og Jelling-monumenterne er 1,5 km. Der er også flere institutioner i Jelling samt en folkeskole der har 0.-9. klassetrin samt SFO.

Der er 10 km. Til Vejle og ca. 12 km til E45.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter frem til grundskel. Mindstepriserne og de geotekniske rapporter findes ved at klikke på den enkelte grund. Der er individuel opvarmning i området.

Man kan ikke reservere grunde.

Særligt vedrørende Æblelunden 13

Der gøres særligt opmærksom på, at Vejle Kommune har udskiftet en del af jorden og etableret en sandpude på Æblelunden 13. Såfremt grunden bebygges uden for sandpudens bygbare felt, foregår dette for købers egen regning og risiko i enhver henseende. Eventuelle merudgifter til fundering af grunden er Vejle Kommune uvedkommende.

Sidst opdateret: