Oplev charmen i Jelling, en historisk perle fyldt med kulturelle skatte og pulserende energi! Kendt i verden over for sine imponerende Jellingmonumenter, der står på UNESCO's verdensarvsliste. I 2018 tiltrak byen over 226.000 besøgende. Hvert år vækker Jelling Musikfestival, Jelling til live, hvor 90 kunstnere skaber en uforglemmelig feststemning, i 2023 deltog 37.000 på festivalen.

Jelling er centralt beliggende i forhold til store arbejdspladser og med god infrastruktur. Jelling er en kulturby der er kendt for bl.a. sine gravhøje, runesten og med arkæologiske fund en by helt i særklasse. Dertil kommer at Jelling ligger utroligt naturskønt med lange skovstrækninger og søer syd for byen.

Afstanden til Jelling midtby, med mange indkøbsmuligheder og små specialbutikker og de smukke Jelling-monumenter, er ca. 1 km. Der er også flere institutioner i Jelling, en folkeskole der har 0.-9- klassetrin, en idrætshal samt SFO. Jelling, som også er en stationsby, kan endvidere tilbyde et aktiv og alsidigt foreningsliv, opvarmet friluftsbad, en 18 hullers golfbane og ikke at forglemme Jelling Musikfestival der hvert år bringer samhørighed.
Der er 10 km til Vejle og ca. 12 km til E45.

Vedrørende grundene beliggende Asta Andersens Vej nr. 32, 34, 36, 38, 4, 42 og 44 henledes opmærksomheden særligt på krav om en minimumssokkelkote. Minimumssokkelkoten skal aftales med Vejle Spildevand A/S. Den endelige opmåling fra Vejle Spildevand A/S foreligger endnu ikke. Du har mulighed for at læse mere hos Vejle Spildevand A/S vedrørende kloakforsyningen på specifikke ejendomme ved at følge dette link; WebGraf Borger - Vejle Spildevand

Eventuelle spørgsmål bedes rettet direkte til Vejle Spildevand A/S.

Vær opmærksom på opmåling i forhold til koter i den geotekniske rapport.

Ved afgivelse af bud på grundene skal ”Tilbudsblanket m. fortrydelsesret 1. budrunde” udfyldes, som findes nederst på siden under ”materiale”.

Ved afgivelse af bud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret udfyldes.

Fristen for indlevering af bud er onsdag den 12. juni 2024 kl. 12.00

Mindstepriserne findes ved at klikke på den enkelte grund.

Man kan ikke reservere grunde.

Materialet til grundene findes nedenfor under ”materiale”.

Vejle Kommune skal præcisere, at I som købere ikke må disponere hverken faktisk eller retligt over grunden forud for overtagelsesdatoen. Det betyder, at der eksempelvis ikke må foretages jordarbejder – herunder jordbundsprøver – på grunden, førend købers overtagelsesdato er indtrådt og hele købesummen er betalt.

Sidst opdateret: