Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Kastanjelunden

4 grunde beliggende i naturskønne omgivelser

4 grunde  beliggende i en rigtig naturskøn udstykning på Kastanjelunden er til salg.

Jelling er med sine berømte gravhøje, runesten og arkæologiske fund en by helt i særklasse. Dertil kommer at Jelling ligger utroligt naturskønt med lange skovstrækninger og søer syd for byen.

Grundene i udstykningen ligger attraktivt placeret i gåafstand til Jelling Skov, som er et helt unikt naturområde.

Afstanden til Jelling midtby, med indkøbsmuligheder og Jelling-monumenterne er 1,5 km. Der er også flere institutioner i Jelling samt en folkeskole der har 0.-9- klassetrin samt SFO.

Ved afgivelse af bud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret indleveres.

Det bemærkes, at der er lavet komplet sandpude på Kastanjelunden 4 - kontrolrapport  ligger under materiale.

Der bliver tinglyst deklaration på Kastanjelunden nr. 5, da der er en spildevandsledning placeret tættere end 2 m fra skel.

Mindstepriser ml. 650.000-750.000 kr. inkl. tilslutninger. Der er i prisen taget højde for resultatet af den geotekniske rapport.

Man kan ikke reservere grunde.

Byggemodningen ved Grangaard Alle har afsløret en stor jernalderlandsby i området beliggende dels under kommende byggegrunde, dels i fremtidigt grønt fællesområde samt i vejarealet for den interne adgangsvej.

Et langhus med omkringliggende hegn samt mindre bygninger markeres i græsset idet fremtidige grønne område med runde, hvide nedgravede betonstopler.

I vejen mellem byggegrund nr. 7 og 8 ved Langhusvej er der fundet stolpehuller fra et ”forsamlingshus”. Huset markeres i asfaltbelægningen med hvide rektangulære betonfliser som ved Monumentområdet i Jelling. Stolperne markeres på fliserne ved sandblæsning.

 I det grønne område opstilles infotavler, der fortæller om fortidens byggeri på stedet.

Sidst opdateret: 12. marts 2020