Langhusvej

Dejlige naturskønne grunde på Langhusvej (tidl. Bøgehegnet)

Dejlige grunde i naturskønt område på Langhusvej.

Ved afgivelse af bud skal tilbudsblanketten benyttes.

BEMÆRK - følgende grunde er prisjusteret ud fra resultatet af den geotekniske rapport: 7, 15, 17, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 16, 18 og 22.

Priserne er inklusiv tilslutninger frem til grundgrænse.

Man kan ikke reservere grunde.

 

Jelling er med sine berømte gravhøje, runesten og arkæologiske fund en by helt i særklasse. Dertil kommer at Jelling ligger utroligt naturskønt med lange skovstrækninger og søer syd for byen.

Grundene i udstykningen ligger attraktivt placeret i gåafstand til Jelling Skov, som er et helt unikt naurområde.

Afstanden til Jelling midtby, med indkøbsmuligheder og Jelling-monumenterne er 1,5 km. Der er også flere institutioner i Jelling samt en folkeskole der har 0.-9- klassetrin samt SFO.

Der er 10 km til Vejle og ca. 12 km til E45.

Byggemodningen ved Grangaard Alle har afsløret en stor jernalderlandsby i området beliggende dels under kommende byggegrunde, dels i fremtidigt grønt fællesområde samt i vejarealet for den interne adgangsvej.

Et langhus med omkringliggende hegn samt mindre bygninger markeres i græsset idet fremtidige grønne område med runde, hvide nedgravede betonstopler. Deraf vejnavnet "Langhusvej".

I vejen mellem byggegrund nr. 7 og 8 er der fundet stolpehuller fra et ”forsamlingshus”. Huset markeres i asfaltbelægningen med hvide rektangulære betonfliser som ved Monumentområdet i Jelling. Stolperne markeres på fliserne ved sandblæsning.

 I det grønne område opstilles infotavler, der fortæller om fortidens byggeri på stedet.

Sidst opdateret: 04. maj 2018