Dejlige naturskønne grunde på Langhusvej (tidl. Bøgehegnet).

 

BEMÆRK - følgende grunde er prisjusteret ud fra resultatet af den geotekniske rapport: 7, 15, 17, 21, 23, 25, 26, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 16, 18 og 22.

Priserne er inklusiv tilslutninger frem til grundgrænse.

Man kan ikke reservere grunde.

Der er nedgravet hovedkloakledning ned til regnvandsbassinet på nr. 27, hvilket køber skal respektere.

Jelling er med sine berømte gravhøje, runesten og arkæologiske fund en by helt i særklasse. Dertil kommer at Jelling ligger utroligt naturskønt med lange skovstrækninger og søer syd for byen.

Grundene i udstykningen ligger attraktivt placeret i gåafstand til Jelling Skov, som er et helt unikt naturområde.

Afstanden til Jelling midtby, med indkøbsmuligheder og Jelling-monumenterne er 1,5 km. Der er også flere institutioner i Jelling samt en folkeskole der har 0.-9- klassetrin samt SFO.

Der er 10 km til Vejle og ca. 12 km til E45.

Byggemodningen ved Grangaard Alle har afsløret en stor jernalderlandsby i området beliggende dels under kommende byggegrunde, dels i fremtidigt grønt fællesområde samt i vejarealet for den interne adgangsvej.

Et langhus med omkringliggende hegn samt mindre bygninger markeres i græsset i det fremtidige grønne område med runde, hvide nedgravede betonstopler. Deraf vejnavnet "Langhusvej".

I vejen mellem byggegrund nr. 7 og 8 er der fundet stolpehuller fra et ”forsamlingshus”. Huset markeres i asfaltbelægningen med hvide rektangulære betonfliser som ved Monumentområdet i Jelling. Stolperne markeres på fliserne ved sandblæsning.

 I det grønne område opstilles infotavler, der fortæller om fortidens byggeri på stedet.

Ved afgivelse af bud skal tilbudsblanketten benyttes.

Sidst opdateret: