Magnesvej, Uhrhøj

31 nye attraktive grunde udbydes i en smuk beliggende udstykning.

Udstykningen er beliggende i et karakteristisk kuperet landskab med udsigt til byen, de åbne marker og skoven i baggrunden. Området er populært for børnefamilierne, så der er masser af liv og legekammerater. 

Du er tæt på naturen og har kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole, bager og naturligvis Vejle midtby. Vejle byder på et bredt udvalg af shoppingmuligheder, kulturtilbud og et rigt samt hyggeligt cafemiljø. For ikke at nævne de mange gastronomiske oplevelser, som Vejle kan byde på.

Grundene nr. 2, 10, 16, 34, 44, 46, 48, 54, 58, 60, 64, og 66 er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold - der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Fem af grundene, nr. 12, 14, 26, 42 og 72, er p.t. under byggemodning.
Disse grunde vil blive udbudt på et senere tidspunkt, men tidsplanen kendes endnu ikke. De fem grundes beliggenhed fremgår af målebladet under ”materiale”.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter frem til grundskel. Mindstepriserne og de geotekniske rapporter findes ved at klikke på den enkelte grund.

Man kan ikke reservere grunde.

Ved afgivelse af bud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret udfyldes.

Ved afgivelse af bud skal tilbudsblanketten og skema vedr. oplysning om fortrydelsesret udfyldes og underskrives.
Der er budfrist den 25. februar 2020 kl. 12.00.

Materialet til grundene findes nedenfor under ”materiale”. Til orientering kan det oplyses, at koteplan endnu ikke foreligger, men vil snarest blive tilføjet under materiale.

Med hensyn til forbindelsesvejen vest om Uhre kan det oplyses, at den forventede tidsplan for udførelsen af etapen fra Vardevej til Planetbyen er mellem 2020-2023.
Her kan du se linjeføringen.

Tidshorisonten omkring linjeføringen fra Planetbyen  til Jellingvej er for nuværende ukendt.

Det fremgår ligeledes af lokalplan nr. 1263 for området, at lokalplansområdet skal vejbetjenes fra Mælkevejen via den eksisterende Petersmindevej.

Når omfartsvejen kommer, vil Petersmindevej kunne lukkes for gennemgående trafik, og vejen fra boligområdet til Høgsholtvej omdannes til en cykelsti. 

Sidst opdateret: 25. februar 2020