Nye attraktive grunde udbydes i en smuk beliggende udstykning. Udstykningen er beliggende i et karakteristisk kuperet landskab med udsigt til byen, de åbne marker og skoven i baggrunden. Området er populært for børnefamilierne, så der er masser af liv og legekammerater.

Du er tæt på naturen og har kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole, bager og naturligvis Vejle midtby. Vejle byder på et bredt udvalg af shoppingmuligheder, kulturtilbud og et rigt samt hyggeligt cafemiljø. For ikke at nævne de mange gastronomiske oplevelser, som Vejle kan byde på.

Grundene nr. 2, 10, 16, 34, 44, 46, 48, 54, 58, 64, og 66 er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold - der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Det bemærkes, at der er lavet sandpude, hvor der forventes byggefelt på Magnesvej 12, 14, 42 og 60.

Grund nr. 72, er p.t. under byggemodning. Grunden vil blive udbudt på et senere tidspunkt, men tidsplanen kendes endnu ikke.

Vedrørende grundene nr. 64 og 68 henledes opmærksomheden særligt på lokalplan nr. 1263 vedrørende krav om en minimumssokkelkote.

Minimumssokkelkoten skal aftales med Vejle Spildevand A/S. Den endelige opmåling fra Vejle Spildevand A/S foreligger endnu ikke.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter frem til grundskel. Mindstepriserne og de geotekniske rapporter findes ved at klikke på den enkelte grund.

Man kan ikke reservere grunde.

Ved afgivelse af bud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret udfyldes.

Med hensyn til forbindelsesvejen vest om Uhre kan det oplyses, at den forventede tidsplan for udførelsen af etapen fra Vardevej til Planetbyen er mellem 2020-2023.
Du kan se linjeføringen ved at zoome ud i kortet nedenfor.

Tidshorisonten omkring linjeføringen fra Planetbyen  til Jellingvej er for nuværende ukendt.

Det fremgår ligeledes af lokalplan nr. 1263 for området, at lokalplansområdet skal vejbetjenes fra Mælkevejen via den eksisterende Petersmindevej.

Når omfartsvejen kommer, vil Petersmindevej kunne lukkes for gennemgående trafik, og vejen fra boligområdet til Høgsholtvej omdannes til en cykelsti. 

Sidst opdateret: