Planetbyen (Krebsen)

Grunde omgivet af smuk natur

6 grunde tilbage i meget attraktiv udstykning.

Ved afgivelse af bud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret udfyldes.

Materialet til grundene findes nedenfor under materiale.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter. Mindstepriserne og de geotekniske rapporter findes ved at klikke på den enkelte grund.

Udstykningen er beliggende i et karakteristisk kuperet landskab med udsigt til byen, de åbne marker og skoven i baggrunden. Området er populært for børnefamilierne, så der er masser af liv og legekammerater. 

I Planetbyen er man tæt på naturen, og har kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole, bager og naturligvis Vejle midtby. Vejle byder på et bredt udvalg af shoppingmuligheder, kulturtilbud og et rigt samt hyggeligt cafemiljø.

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter frem til grundskel.

Grundene nr. 1, 3, 5, 7, 11, 15, 17, 19, 4, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 24 og 26 er prisjusteret i forhold til vores vilkår angående jordbundsforhold - der er således taget højde for indholdet af de geotekniske rapporter i prisfastsætningen.

Med hensyn til forbindelsesvejen vest om Uhre kan følgende oplyses:

I forlængelse af VVM-redegørelsen blev den endelige vejløsning fastlagt i tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2012. Dette kommuneplantillægs retningslinje for vejen er indarbejdet i senere kommuneplaner, herunder også den gældende Kommuneplan 2017-2029: http://kommuneplan2017.vejle.dk/dk/kommuneplan-2017-2029/hovedstruktur-og-retningslinjer/trafik-tekniske-anlaeg-og-stoej/veje/retningslinje---ny-vej-vest-om-vejle-by/retningslinje---ny-vej-vest-om-vejle-by.htm

På grund af den offentlige debat og flere forespørgsler, er der 16. maj lagt nyt oversigtskort under materiale, hvorpå den påtænkte vejform fremgår.

Klik på kortet og læs mere om grundene nedenfor

Sidst opdateret: 06. februar 2019